nubes dispersas
  • Màx: 19.09°
  • Mín: 13.93°
19°

Conclouen que no hi ha hagut «cap responsabilitat política» en els casos d'explotació sexual a menors tutelats

La Comissió Política sobre explotació sexual infantil en el marc de el Consell Rector de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) ha conclòs que no hi ha hagut «cap responsabilitat dels polítics que estaven i estan al front de l'IMAS» en els casos d'explotació sexual a menors tutelats.

Així s'exposa en l'informe de les conclusions finals a les quals ha arribat aquest òrgan després de la tasca realitzada durant diversos mesos. L'informe ha estat presentat aquest divendres al Consell de Mallorca per part del vicepresident de l'IMAS i president de la Comissió Política, Jaume Tortella.

«La principal causa que hagi explotació sexual infantil és que hi ha explotadors i agressors», ha destacat Tortella durant la roda de premsa de presentació de l'informe.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per marbosch, fa mes de 2 anys

@Emigrante,
Mira per on l'únic polític que ha estat condemant per abús de menors és en Rodrigo de Santos, que "només" es va gastar més de 50 000 € de fons públics en prostutució masculina i era... del PP.

Valoració:0menosmas
Per Ja ho val!, fa mes de 2 anys

Encaparrutar se en que hi ha polítics progressistes culpables d'abusos a la infància, quan després d'investigar ho s'ha vist que no era així, és calumniar i és un delicte.

Valoració:0menosmas
Per Emigrante, fa mes de 2 anys

Los políticos concluyen que los políticos no tuvieron la culpa.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente