nubes dispersas
  • Màx: 18.27°
  • Mín: 13.93°
18°

El Consell anima els municipis a programar esdeveniments culturals davant la millora sanitària

La vicepresidenta del Consell de Mallorca Bel Busquets, ha animat aquest dimecres als ajuntaments de l'illa a programar esdeveniments culturals, perquè considera que la millora de la situació sanitària i l'arribada de la primavera «conviden a rellançar la programació» en exteriors.

Segons ha indicat la institució, la consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística s'ha reunit amb els responsables de Cultura, Patrimoni, Política Lingüística i Biblioteques dels ajuntaments de Mallorca.

«La cultura és un sector econòmic del qual viuen centenars de famílies i que, alhora, dinamitza socialment els nostres pobles i ciutats, fent arribar la cultura a cada racó de Mallorca», ha manifestat Busquets durant la trobada.

Així mateix, la vicepresidenta ha recordat que el Consell té actualment diverses línies de subvencions per a fomentar la recuperació del sector cultural dels municipis, així com altres destinades a mantenir equipaments i jaciments.

D'altra banda, ha destacat que el Teatre Principal de Palma ha impulsat coproduccions amb altres teatres municipals, que també es podrien representen en els espais escènics de les diferents zones de l'illa.

Finalment, ha apuntat que aquesta tercera trobada entre consistoris i el Consell de Mallorca s'ha celebrat coincidint amb la setmana de la festa de Sant Jordi. Durant la reunió, Els assistents van poder exposar demandes, dubtes i peticions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.