nubes dispersas
  • Màx: 17.58°
  • Mín: 8.69°
17°

La UIB oferirà dos nous cursos del Diploma Universitari de Legislació Lingüística i Drets Lingüístics degut a la gran demanda

El Consell de Govern ha autoritzat una subvenció directa de 14.000 € a la Universitat de les Illes Balears (UIB) per a finançar dues noves edicions del Diploma Universitari de Legislació Lingüística i Drets Lingüístics. La partida servirà per a atendre les despeses de finançament del curs i serà atorgada per la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura mitjançant la Direcció General de Política Lingüística.

La primera edició d’aquest curs es va dur a terme l’any 2020 i va tenir una gran demanda. Per això, a conseqüència de la quantitat de persones interessades que varen quedar en llista d’espera, s’ha previst fer-ne dues noves edicions durant el 2021. La primera s’inicia el mes de maig i la segona serà a la tardor.

Durant el curs es tracten continguts específics del dret lingüístic propi de les Illes Balears que no s’aborden en cap assignatura obligatòria, bàsica o optativa de cap titulació oficial de la UIB, ni particularment dels plans d’estudis del grau de Dret ni del de Llengua i Literatura Catalanes, ni dels màsters oficials o propis vinculats a aquestes titulacions.

En relació amb el mòdul dedicat al marc legal de la llengua catalana, que ja es va incloure en el postgrau Expert Universitari en Dinamització Lingüística i Drets Lingüístics, representa un aprofundiment i una ampliació de continguts relacionats amb la matèria.

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) s’encarregarà de la gestió econòmica i administrativa dels estudis esmentats. La finalitat de la Fundació és promoure i dur a terme activitats adreçades de forma genèrica a fomentar l’educació, la recerca, la innovació, la cultura i l’esport en l’àmbit de la comunitat autònoma i, en especial, a la UIB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per molt bé, fa mes de 2 anys

Endavant amb la llengua catalana. Gràcies.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente