algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

L'edició d'enguany de 'Let's Clean Up Europe' amplia els terminis per realitzar accions de conscienciació ambiental

A les cinc edicions anteriors, s'han recollit més de cinc tones de residus gràcies a la participació de gairebé 8.500 voluntaris i voluntàries. | CAIB

Les entitats, administracions i centres educatius que vulguin inscriure's a l'edició 'Let's Clean Up Europe' (LCUE) 2021 ja poden inscriure's. Enguany, com a novetat, les accions del programa no es concentraran en un sol cap de setmana, sinó que s'estendran entre el primer de maig i el 30 de novembre. Així, qui estigui interessat a participar-hi, ho pot fer enviant en formulari d'inscripció abans del 12 de novembre.

Tal com ha recordat aquest dissabte el Govern, l'objectiu del programa LCUE és conscienciar sobre la quantitat de residus que es troben a l'entorn i promoure'n la recollida. Aquesta edició contempla tant activitats de retirada de residus com de conscienciació sobre el tema.

Tothom que hi participi podrà disposar de material de suport per a les actuacions, com poden ser guants, gorres, bosses, bàscules, bidons, cartelleria, etc. També tendran al seu abast les eines de comunicació de la campanya.

És la sisena edició que es coordina des de la Conselleria de Medi Ambient i Territori a través de la Direcció General de Residus i Educació Ambiental, i enguany es comptarà amb la col·laboració d'Ecovidrio.

Els passos a seguir es poden consultar a la pàgina web pia.caib.es. Per a qualsevol consulta, es pot contactar amb el Servei de Qualitat Ambiental de la Direcció General de Residus i Educació Ambiental al telèfon 971 176 683 o enviant un correu a pia@dgqal.caib.es.

A través de les cinc edicions anteriors, s'han recollit més de cinc tones de residus gràcies a la participació de gairebé 8.500 voluntaris i voluntàries.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.