algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

El Consell de la Joventut organitza una trobada amb Javier Arranz i torna a reivindicar la importància del lleure educatiu

Imatge de la trobada telemàtica entre el CJIB i Javier Arranz. | CJIB

El Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB) ha organitzat, aquest divendres, una trobada amb el Portaveu del Comitè de malalties infeccioses, Javier Arranz. Al llarg de la trobada les entitats membre del CJIB han pogut expressar les seves inquietuds al responsable de Salut.

Els principals temes han estat la reivindicació del lleure educatiu «com una activitat segura necessària per a la salut mental de tots i totes». En aquest sentit també s'ha reclamat poder realitzar unes previsions mínimes per a l'estiu. Arranz ha agraït la tasca del lleure educatiu i ha fet valdre la feina feta per les entitats del lleure.

També, en el marc de la carta enviada pel Consell de la Joventut demanant la vacunació del lleure educatiu, Arranz ha explicat que la vacunació als monitors o alguna prova pilot que doti de seguretat a les activitats de lleure pot ser una via a explorar.

A la trobada també es va valorar a les persones joves que han actuat de manera responsable al llarg de tota la pandèmia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.