muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

Pons assegura que les Balears podran prohibir la circulació de nous vehicles dièsel el 2025 «prèvia petició» a l'Estat

El director del gabinet de la vicepresidenta de Transició Ecològica i Repte Demogràfic, Marc Pons, ha assegurat que les Balears podran continuar endavant amb la prohibició de la circulació de nous vehicles dièsel a partir de 2025, «prèvia petició» a l'Estat, d'acord amb la Llei de Canvi Climàtic de les Balears i després de l'acord que va permetre la retirada del recurs d'inconstitucionalitat.

En un fil a Twitter, l'exconseller de Mobilitat i Habitatge ha argumentat sobre la llei aprovada aquest dijous al Congrés espanyol que l'àmplia majoria reconeix la «singularitat» dels territoris insulars i els atorga la capacitat d'una «major ambició» en la lluita contra el canvi climàtic.

Pons ha destacat l'ambició de la norma, que ara haurà de ratificar el Senat espanyol, convertida en referent europeu en la lluita contra el canvi climàtic de manera decidida.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa mes de 3 anys

El que necessitem urgentment, es poder circular amb normalitat amb transport public sense l'obligació de disposar de cotxes particulars a l'hora de desplaçarnos a llocs d'interès públic.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente