algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

L'interior de bars i restaurants continuarà tancat dues setmanes més a Mallorca

L'interior de bars i restaurants continuarà tancat dues setmanes més a Mallorca a l'espera de l'evolució dels contagis de la Covid-19. El Govern ampliarà aquesta mesura a partir de l'11 d'abril, que és quan finalitza les restriccions acordades per a Setmana Santa.

Aquesta decisió ha estat traslladada en la Mesa de Diàleg Social, que presideix la presidenta del Govern, Francina Armengol, qui està acompanyada pel vicepresident i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes; la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez; el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, la consellera d'Assumptes Socials i Esports, Fina Santiago, i la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez.

En nom dels agents socials assisteixen el president de Pimem, Jordi Mora; el vicepresident de CAEB, Rafel Roig; i els secretaris generals d'UGT i de CCOO, Lorenzo Navarro i José Luis García, respectivament.

Cal recordar que precisament aquest dimecres des de Pimem-Restauració, han expressat la seva «més contundent oposició» a la pròrroga de les restriccions en el sector.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.