nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Arriben una vintena de vols a l'aeroport de Palma

L'aeroport de Palma espera aquest dimarts l'arribada d'una vintena de vols procedents d'Alemanya, una mica menys de la meitat del total d'arribades previstes a Son Sant Joan.

Segons la informació Aena consultada per Europa Press, dels una mica més de 60 vols que arribaran aquest dimarts a Palma, una vintena procedeixen d'aeroports alemanys, molts d'ells des de Frankfurt.

També està prevista l'arribada d'altres vols internacionals des de Dinamarca, Luxemburg o Suïssa. Menorca no preveu aquest dimarts operacions internacionals mentre que a Eivissa arribarà un vol procedent de Basilea.

Respecte a les sortides, des de Palma estan previstes igualment una vintena de sortides cap a aeroports internacionals i, en línia amb l'anterior, la majoria enlairaran cap a aeroports germànics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Hug, fa mes de 3 anys

Supòs que tots els passatgers han arribat amb la seva corresponent PCR negativa, validada per les autoritats sanitàries i comprovada per aquell que té encomanada aquesta funció, i amb l'avís corresponent que, tot i ser turistes, estan obligats a dur mascareta i a acomplir les normes sanitàries de prevenció.

Valoració:2menosmas
Per Increïble, fa mes de 3 anys

Una vergonya!
Que agafin el CoVID i a Son Tril·lo!
I els polítics i Hotelers que ho permeten?

Valoració:2menosmas
Per bon titular ;), fa mes de 3 anys

Es titular diu vint turistes...
En llegir-ho, em demanava què tendrien d'especial, no fos es total de passatgers detectats com empiucats....
Si era un clicbait, he picat! 🤔

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente