cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.26°

El Govern entrega un lot de llibres a biblioteques sobre temàtica LGTBIQ+

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, ha lliurat aquest dimecres un lot de llibres de temàtica trans a la Biblioteca pública de Can Sales, de referència a les Balears.

Coincidint amb el Dia internacional per la visibilitat trans, la consellera i la directora general de Drets i Diversitat, Isabel Castro, han visitat Can Sales,i s'han interessat per la secció on es troben les obres de temàtica LGTBIQ+. També ha participat en la visita la directora general de Cultura, Catalina Solivellas.

Així, un total de 21 llibres de temàtica trans de recent publicació s'han lliurat a Ca Sales, i s'han enviat lots idèntics a la Biblioteca pública de Maó, la Biblioteca pública de Ca Ventosa (Eivissa) i la Biblioteca pública Marià Villangómez (Formentera), amb l'objectiu que en cada illa disposi de material bibliogràfic especialitzat.

Segons han explicat, aquesta donació, que està inclosa dins de l'II Pla Estratègic LGTBI 2021-2024, pretén fer costat a la visibilització de les realitats LGTBIQ+, com les persones trans i de gènere divers, facilitant l'accés a bibliografia especialitzada per part dels professionals que poden atendre les necessitats concretes del col·lectiu, així com també a la resta de la ciutadania.

La donació a Ca Sales inclou també altres 15 llibres del fons del Servei de Coordinació i Atenció a la Diversitat Sexual i de Gènere.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.