cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
13°

Un total d'11 persones romanen aïllades per Covid-19 a l'Hotel Palma Bay; sis d'elles, turistes

182273

La Conselleria de Salut i Consum del Govern ha especificat aquest dimarts que actualment hi ha 11 persones aïllades per Covid-19 a l'Hotel Palma Bay. D'aquestes, cinc són residents a les Balears i sis són turistes -quatre d'origen croata i d'una mateixa família, i dos alemanys-.

Segons ha destacat la Conselleria, totes les persones aïllades en aquest establiment són asimptomàtiques o presenten símptomes lleus.

Cal recordar que el director general del Servei de Salut de les Balears, Juli Fuster, va dir aquest dilluns que «no hi hauria problemes» per aïllar possibles casos de turistes alemanys que donin positiu en la PCR abans de tornar a Alemanya.

A més, ha recordat que hi ha hotels amb habitacions reservades per a realitzar aïllaments per Covid-19 i ha assenyalat que, si el turista estigués en un hotel que no tingués habitacions d'aïllament, el Govern disposa d'establiments concertats per a això on se'ls podria portar.

A hores d'ara, Salut disposa de l'Hotel Palma Bay, així com un establiment hoteler a Eivissa i un altre a Menorca que estan habilitats per si hi ha persones que han de guardar quarantena. A més, Salut té concertat un altre hotel més, tot i que acaba el seu contracte aquest proper 31 de març.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per VERGONYA!, fa mes de 3 anys

Na Merkel no els vol.
Ja els va aconsellar que no viatjassin.
Una vergonya d´Hotelers!

Valoració:4menosmas
Per insular, fa mes de 3 anys

No deien que tots havien de tenir la prova de covid negativa.



Deu ser que tot just en passar la frontera se´ls ha colat una avantguarda vírica. Res d´important, que ho paguin els hotelers.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente