nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

El Govern tancarà perimetralment les Balears des d'aquest divendres però permetrà els viatges interilles

182039

El Govern ha acordat aquest dilluns, en la Mesa de Diàleg Social, que les Balears es tancaran perimetralment a partir d'aquest divendres 26 de març i fins el proper dia 11 d'abril encara es permetran els viatges interilles.

Segons ha informat la consellera de Salut i Consum del Govern, Patricia Gómez, aquest dimarts en roda de premsa, «Balears es tancarà perimetralment com a comunitat autònoma durant Setmana Santa, des d'aquest divendres 26 de març fins l'11 d'abril encara que es permetran els viatges interilles». «Es tracta d'una mesura que s'aprovarà aquest dimecres a Consell de Govern extraordinari», ha remarcat.

«A aquells ciutadans que decideixin viatjar entre illes durant el període de Setmana Santa se'ls oferirà la possibilitat de sotmetre's a un test d'antígens a la seva arribada a l'illa d'origen», ha afegit.

També, ha precisat, es podrà viatjar a la Península encara que, en aquest cas, «només quan sigui per motius justificats, recollits en el decret de l'Estat d'alarma».

Gómez ha recordat que «la incidència acumulada a les illes de Mallorca, Menorca i Formentera ha crescut els darrers dies, plantejant un escenari semblant a la segona i tercera onada, el que reflecteix l'evident risc que es corre si no es prenen mesures».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni2, fa mes de 3 anys

Està ple de tragacionistas.



Ara parlem de negacionista, no son negacionistas els
famosos com Miguel Bosé, Marina Yers, Donald Trump, Victoria Abril i altres, segons las teles com Antena3, IB3, i totas las radios y televisions que acceptan el incentiu pervers.



Només mencionaré uns pocs, n'hi ha milers de científics, però per començar cercau videos de Bartomeu Payeras, David Icke, Stefan Lanka, Magufuli president de Tanzania, Nkurunizeze de Burundi, Alexander Lushenko de Biolorrusia, de Suecia, etc.

Valoració:0menosmas
Per Tià, fa mes de 3 anys


Heu reparat que persisteix la intenció d'ampliar l'aeroport?
Per a tota aquesta genteta, les Balears, particularment Mallorca, són un país a prostituir. Naturalment, quan l'hauran arruïnat (la natura, la societat, tot) els depredadors llençaran el nostre país al femer i volaran a perpetrar malifetes a altres bandes.



Propòs que anomenem "trinitaris" el trio mafiós compost per touroperadors, hotelers i polítics "nostrats" entusiastes de la sobresaturació (de la qual treuen un gran profit personal). Són uns mentiders que ens enganen i se'n foten de nosaltres. Trob que "trinitaris" seria una apel·lació molt clara, simple, pràctica i aclaridora.



Ho repetesc, de les herbes molles se'n torquen el cul: no volguem esser unes herbes molles.



Els declar enemics personals meus.

Valoració:7menosmas
Per l´absurditat, fa mes de 3 anys

Ja han arribat tots els alemanys a ses Illes ?
Armengol i hotelers, ara ja podeu tancar perimetralment !
El negoci ja està servit !,..... i els contagis també !

Valoració:10menosmas
Per Obvi, fa mes de 3 anys

Qui s´hauria d´infectar d´un bon Corona i anar a parar a Son Tril·lo són tots aquestes persones que ens duen el virus a casa per ells omplir-se les butxaques: hotelers, restauradors i polítics ineptes!

Valoració:7menosmas
Per Tià, fa mes de 3 anys


Per a Jbm.



Pareix estrany, i sospitós, que la "nostra" presidenta no en parli.



Qualsevol diria que volen passar per malla aquesta qüestió crucial, a peu de gat, sense que ningú se'n temi.



Tenc ganes, parafrasant l'expressió francesa "Cherchez la femme, cherchez-la,, de dir "Cercau l'hoteler, cercau-lo.". Cercau el depredador, cercau-lo. Cercau aqueixes persones que no tenen ànima ni vergonya. Cercau aquests llops que només aspiren a arribar als 30 milions de turistes anuals.



Valoració:7menosmas
Per jbm, fa mes de 3 anys

Inclou l'arribada d'extrangers ... o només afecta els autòctons ... ???

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente