cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

El Govern no endurirà les restriccions en l'àmbit esportiu, però demana extremar les mesures preventives

La consellera d'Assumptes Socials i Esports Fina Santiago, ha informat aquest dimarts que, dins de les noves mesures previstes pel Govern davant el repunt de casos de Covid-19, no es preveu endurir les restriccions en l'àmbit esportiu, però ha insistit en la necessitat d'extremar les mesures preventives i fer un control més exhaustiu. Així ho ha traslladat aquest dimarts la consellera durant una reunió per videoconferència amb els representants de les diferents federacions d'esport que impliquen contacte físic.

Santiago ha demanat la col·laboració activa de federacions i clubs per al compliment de les mesures individuals que s'han de mantenir tant per part dels propis participants i equips tècnics en les activitats com del públic que les presencia. «El nostre objectiu és no fer passos enrere i per això cal extremar les mesures preventives i la rigorosa aplicació dels protocols per a així poder continuar amb la pràctica esportiva de manera segura», ha manifestat.

Santiago ha assenyalat que el problema de l'esport se centra, especialment, en l'alta mobilitat de gent durant els entrenaments i les competicions i no tant en la pràctica esportiva. Les actuals mesures es mantenen, en principi i depenent de l'evolució epidemiològica, fins al pròxim 9 d'abril, quan es revisaran amb l'objectiu de continuar ampliant l'activitat esportiva.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per arruix, fa mes de 3 anys

Esta señora dijo, hace como 200 años, que se iba a su casa. Ja está be.
Nadie, debería estar en la cosa pública más de 8 años.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente