nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

Xisco Mateu, nou director gerent de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears

Xisco Mateu Aguiló serà el nou director gerent de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB). El nou responsable de l'agència centrarà la seva labor a partir d'ara en l'elaboració i supervisió d'estratègies que permetin un reinici i una reobertura turística segura de cara a la pròxima temporada estival, segons han explicat des del Govern.

Mateu prové del sector privat, és llicenciat en Direcció i Administració d'Empreses i màster MBA per ESADE i està especialitzat en el camp de la consultoria turística estratègica i de màrqueting. A més, ha compaginat la seva dedicació professional impartint classes de formació superior acadèmica, en concret seminaris de Màrqueting Turístic i un màster en Màrqueting i Gestió Comercial en el IEBS.

El nou director ha estat també professor associat de Marketing for Tourism en la UIB i ha impartit classes de formació en àrees com la planificació estratègica i de màrqueting, així com plans d'empresa en l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Palma.

Mateu té una àmplia experiència en l'àmbit de la gestió i la estratègia comercial, i entre altres ocupacions ha exercit de gerent, director o interventor en empreses com Germovil, Distribuïdora Rotger, a més de Banc Santander de Negocis o Sabadell Banca Privada.

El nomenament de Mateu correspon al president de l'AETIB i conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela. El nou gerent s'incorporarà al seu lloc en la seu de la AETIB, situada al ParcBit de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.