algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.64°
15°

Condemnat l'empleat de l'Aeroport que va agredir Paula Rotger per motius lingüístics

L'empleat de l'Aeroport que a l'octubre de 2019 va agredir Paula Rotger en un cas de discriminació lingüística, ha estat condemnat per un delicte lleu de danys, segons ha sentenciat el titular del jutjat d'instrucció número 9 de Palma, i haurà de fer front a una multa de 60 euros i indemnitzar a Rotger amb 293 euros. Es tracta d'un acord de conformitat entre la denunciant i el condemnat.

Cal recordar que l'agressor, va insultar Paula Rotger i li va rompre un vidre del cotxe. Rotger és la treballadora de Son Sant Joan que al juny de 2019 va denunciar públicament que un treballador de l'Aeroport l'havia discriminat pel fet d'haver-se dirigit a l'agent en català.

La denúncia que Rotger va interposar per la discriminació per motius lingüístics contra l'agent de la Guàrdia Civil que la va denunciar ha estat rebutjada per tots els estaments judicials espanyols. No obstant això, la denunciant va elevar recentment el cas davant el Tribunal Europeu de Drets Humans, que fins ara no s'ha pronunciat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per marbosch, fa mes de 3 anys

Si hagués estat estat a la inversa segurament avui na Paula Rotger estaria en una presó espanyola acusada de terrorisme.
El feixisme a Espanya té impunitat.

Valoració:0menosmas
Per Pere, fa mes de 3 anys

Bàsicament el que aquí s´ha de veure és que ja hi ha un precent europeu favorable. Un altre cop els agressors feixistes ja pararan més compte.



Felicitats Paula Rotger per ta valentia. Seras un exemple per a molts de noltros.

Valoració:7menosmas
Per Koldo, fa mes de 3 anys

Jo diria que és una condena ridícula si la comparam amb altres condemnes a favor de l'altre banda. I m'explic: cas Altsasua (terrorisme), Valtonyc (2 anys i mig de presó), Hasél ( actualment a la presó), cas Pandora contra l'anarquisme(11 anys de presó per ocupar una universitat). Podría haver estat condemnat per agressions i delicte d'odi. Però qualsevol multa administrativa supera aquesta condemna. Així que res a celebrar.

Valoració:7menosmas
Per Koldo, fa mes de 3 anys

Condemna rídiculai i simbòlica, massa generós xerrar de condemna. En qualsevol altre cas hauria estat jutjat per delicte d'odi. Massa barat li ha sortit agradir i insultar i rompre un vidre sols per demanar parlar amb català. Record Alsasua condemnats per terrorisme. Les accions no foren massa pitjors. Valtonyc: 2 anys i mig de presó i Hasél, actualment a la presó. No crec que estigui massa contenta la víctima. Així que res a celebrar!

Valoració:4menosmas
Per Toni, fa mes de 3 anys

Jo som un Mallorquí que sempre parla català, a Mallorca està perfecte. Excepte zones degradades.

Valoració:5menosmas
Per militant de base, fa mes de 3 anys

Tot depén de nosaltres, si no lluitem, si no reivindiquem, si no protestem, si no ens movem, i si no exigim que les autoritats ens parlin català, si ens quedem a casa sens fer res, malament rai.
Però si som proactius i fem tot lo contrari del que s´ha anomenat abans, tindrem vida i llarga salut lingüística en català.
És qüestió de concienciar-se i començar a treballar !
Llarga vida als Països Catalans i visca el català !

Valoració:23menosmas
Per No és cap valencià, és un gonellotç, fa mes de 3 anys

No faceu cas als que se fa passar per valencià. És el fatxa més beneit i més bubota, que quan veu que la gent no l'escolta i no se pot sortir amb la seva, se dedica a posar mal entre els uns i els altres per fer los barallar i a repetir frases curtes sense sentit, per posar los dels nervis.
Cap valencià fa aquests disbarats, si no que estan més units a noltros lluitant contra la incultura, la xuleria i la mala educació invasora dels nouvinguts monolingües del Castellà, perque no destrossin la nostra llengua materna.
Però els informàtics de la Última Hora que encara contiúen treballant aqui, tenen ordre de fer cas als fatxes que intenten sabotejar tot el que està escrit en Català i per això publiquen els seus infames esctits.

Valoració:21menosmas
Per I tant, fa mes de 3 anys

Nadie, absolutamente nadie, tiene el más mínimo derecho a romper, ni siquiera a tocar, un bien que es de otra persona.
Por lo tanto, si así ha ocurrido, es lógico que se condene al autor. No sé si la pena es justa, o no.
Quizá sea corta.
Por cierto, la señora ya tiene sus minutitos de "gloria".

Valoració:-31menosmas
Per guerau, fa mes de 3 anys

@Pere es que a ses illes serà el primer territori on desapareixerà el català abans que el País Valencià, a Menorca es parla menys català que a Barcelona i es substituirà pel castellà i l'alemany.

Valoració:-2menosmas
Per guerau, fa mes de 3 anys

Es que a ses illes parleu més castellà que al País Valencià.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente