bruma
  • Màx: 15°
  • Mín:

Govern i el sector del lloguer turístic es coordinen per a assegurar les mesures anti-Covid

El Govern i el sector d'allotjament turístic han mantengut aquest dimecres una reunió per a continuar avançant en l'establiment de mecanismes de coordinació per a assegurar el compliment de les mesures sanitàries enfront de la Covid-19 establertes a les Illes per part de tots els clients d'aquesta mena d'establiments.

La trobada ha tingut lloc en la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball, i ha comptat amb la presència de la directora general de Turisme, Rosana Morillo; el director del Ibassal, Rubén Castro; el secretari general de la Delegació del Govern, Ramón Morey; l'assessora del Govern en matèria sanitària, Marga Frontera; la vicepresidenta executiva de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM), María José Aguiló, i la gerent de Habtur, Maria Gibert.

En el transcurs de la reunió, els representants del Govern han exposat als assistents les restriccions que imperen actualment a les Balears. En aquest sentit, Rosana Morillo ha recordat la importància que «ara més que mai, tots els protocols es compleixin» per a evitar que les xifres puguin tornar a empitjorar.

Morillo ha lloat el treball realitzat pel sector en els últims mesos i ha agraït la col·laboració amb patronals i sindicats per a actualitzar els protocols sobre la base del major coneixement que ara es té de la Covid-19. Segons ha indicat, gràcies a aquesta col·laboració a l'hora de complir els protocols, el nombre de contagis entre visitants ha estat molt baix en tot aquest temps.

Al mateix temps, la directora general de Turisme ha demanat al sector col·laboració per a avançar en la conscienciació dels clients que puguin rebre, sobre les normes sanitàries a les Illes tant dins com fora dels establiments. Morillo ha insistit que es tracta d'unes mesures restrictives necessàries, que estan permetent que les Illes siguin actualment un dels destins amb els índexs d'incidència de la malaltia més baixos de tot el Mediterrani.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.