algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

Prohibeixen les reunions socials als domicilis per Setmana Santa

Les Balears limitaran entre el 26 de març i l'11 d'abril les trobades socials i familiars a quatre persones en interiors públics, bars i restaurants principalment, a sis persones en exteriors públics -en els dos casos de dos nuclis de convivència- i a un únic nucli de convivència en els domicilis.

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, ha explicat després de la reunió del Consell Interterritorial de Salut, les mesures acordades per les comunitats autònomes per a evitar un increment de contagis en els pròxims dies de vacances.

Gómez ha reconegut que el control del compliment és especialment complicat -«absolutament impossible»- a l'interior dels domicilis pel que ha fet una crida a la responsabilitat dels ciutadans per limitar els contactes en èpoques en què és habitual reunir-se amb familiars o amics.

Segons ha explicat, el Govern espanyol ha proposat, amb el consens de totes les comunitats autònomes excepte Madrid, un acord de mínims que cada regió pot endurir si ho considera oportú.

Gómez ha confirmat que les Balears i les Canàries queden fora del tancament perimetral que sí regirà sobre la resta de CCAA durant el pont de Sant Josep i Setmana Santa.

Els que sí que podran viatjar a les Balears seran els turistes alemanys si es confirma l'aixecament de les restriccions per part d'Alemanya. En aquest sentit, Gómez no s'ha mostrat especialment preocupada perquè els viatgers internacionals han de presentar una prova PCR pel que ha demanat a l'Estat «que posi especial atenció en aquest assumpte».

A més, la consellera ha explicat que els residents a les Balears que estudien o treballen a la Península podran tornar a les Balears, de la mateixa manera que per Nadal, amb una PCR que podran fer-se gratuïtament o sotmetent-se a test d'antígens a la seva arribada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Fins els nassos del sector turístic, fa mes de 3 anys

No sé perquè, els hotelers i empressaris de negocis turístics no formen un partit propi seu, se presenten ells directament a les eleccions i deixen de manipul.lar als polítics.
El turisme massiu i mal planificat com el que patim només ens ha duit superpoblació, destrucció de l'entorn, paisagística i cultural, delinquència i ara possiblement, morts evitables.
Ja en hi ha prou, de que aquest sector ho hagi de destrossar i pudrir ho tot!

Valoració:3menosmas
Per tanmateix, fa mes de 3 anys

Mateixes pardalades que just abans de l'estiu del 2020: noltros amb restriccions, i els turistes poden venir gràcies a les presions dels p*t*s mafiosos de sempre. Quina merda de pais.

Valoració:1menosmas
Per HotelersPolítics: Tios Gilito, fa mes de 3 anys

I els turistes podran venir a contagiar-nos però nosaltres dins un búnquer?

Valoració:6menosmas
Per Toni F, fa mes de 3 anys


La pela es el que compta; és la lògica de la caixa registradora.

Valoració:5menosmas
Per Prats, fa mes de 3 anys

Haurem de comprar ses panades. Res de reunir-nos a fer-ne a casa... que hi farem.

Valoració:5menosmas
Per Animalades, fa mes de 3 anys

No podem reunir nos amb els nostres familiars, però poden venir turistes?
Però quina classe de política sanitària és aquesta?
Si se pensen que fent aquestes coses, tindran els vots dels que van amb la ultra dreta, crec wue van ben equivocats.

Valoració:8menosmas
Per Francesc Mas, fa mes de 3 anys

És a dir, puc anar a dinar amb un amic a un restaurant però no podem dinar a la terrassa de casa seva?
LÒGICA PURA

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente