algo de nubes
  • Màx: 18.84°
  • Mín: 9.02°
18°

Dimiteix un dels directors generals del Govern que havien cobrat el plus de 22.000 euros

El Consell de Govern ha donat el vistiplau al nomenament de Josep Guillerm Malagrava Rigo, dimarts que ve, com a director general d'Energia i Canvi Climàtic a proposta del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes, després de la dimissió «per motius personals» d'Aitor Urresti.

En la roda de premsa posterior a la reunió del Consell de Govern, el portaveu de l'Executiu autonòmic, Iago Negueruela, ha assegurat que el cessament de Urresti es deu a motius «estrictament personals i familiars» i ha negat que tingui cap relació amb la polèmica del plus de 22.000 euros.

Malagrava assumeix aquesta responsabilitat després d'haver estat el cap del Gabinet de la Vicepresidència i de la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica i continuarà la tasca iniciada per l'anterior director general, que torna al País Basc.

Negueruela ha agraït la tasca d'Urresti i el seu compromís amb la transició energètica de Balears, repte que assumeix Malagrava amb l'objectiu d'aprovar l'any vinent el Pla de Transició Energètica, ara que està en tramitació el Decret regulador del Registre balear de petjada de carboni.

Així mateix, el nou director general treballarà per a augmentar la implantació de renovables en autoconsum i comunitats energètiques i avançar en la democratització de l'energia, aprofitant els fons europeus, segons ha destacat el portaveu.

El nou director general té experiència professional com a psicòleg i també ha exercit com a cap del Gabinet del Departament de Participació Ciutadana i Presidència del Consell de Mallorca. Durant aquesta legislatura ha treballat de manera estreta amb l'anterior director general d'Energia i Canvi Climàtic

Malagrava va néixer a Palma en 1984. És llicenciat en Psicologia per la Universitat de les Illes Balears i té un Màster en Psicologia Jurídica i Forense.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 3 anys

No se entiende como los altos cargos tienen que tener un complemento de residencia tan alto.
Que tengan el mismo que tienen los funcionarios.
Cuando a un mallorquín lo nombran para un puesto en otra autonomía seguro que no le pagan ningún complemento.
Lo que hay que dotar es el REB y hacer que los productos de alimentacion valgan igual que en la península, es decir subvencionar el transporte marítimo al 100%.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente