algo de nubes
  • Màx: 16.13°
  • Mín: 7.61°
16°

L'ASM denuncia que les Balears són dels territoris que poden invertir menys en Atenció Primària, a causa de l'espoliació fiscal

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca ha denunciat aquesta dissabte que les Illes Balears són una de les Comunitats que inverteixen més poc en Atenció Primària a causa del drenatge fiscal a que les sotmet l'Estat espanyol.

«Madrid ens roba 4.200 milions d'euros cada any via Hisenda, que se'n van i no tornen» explica l'ASM juntament a un gràfic on es veu la inversió d'Extremadura en Atenció Primària (262 euros per habitant i ho compara amb la inversió a les Illes Balears (178 euros per habitant).

Els sobiranistes fan referència a l'informe fet públic per la Federació d'Associacions per a la Defensa de la Sanitat Pública (FADSP) que ha denunciat les desigualtats observades en les diferents comunitats autònomes pel que fa a la despesa en Atenció Primària (AP) en aquests darrers anys.

Segons l'informe, set comunitats, entre les quals hi són les Balears, es varen situar per sota dels 206,73 euros de mitjana per habitant, amb una despesa dei 178,38 euros, front dels 261,75 d'Extremadura, la comunitat que més va invertir.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 3 anys

Sa manca de sentiment balear i que cada illa vaja pes seu vent no ajuden a que mos defensem de s'estat

Valoració:1menosmas
Per Obvi, fa mes de 3 anys

Això ho han de sebre els turistes. I a què s´exposen venint a les Balears.

Valoració:1menosmas
Per Si els beneits volàssin, no veuriem el sol, fa mes de 3 anys

També és incomprensible que les Balears no tengui cap representant de cap partit nostro, ni d'esquerres, ni de dretes, ni d'enmig, però que si en tengui de la ultra dreta feixista, franquista i absolutament decidida, a esborrar a les nostres illes del mapa com a tals, per fer les castellanes i continuar espoliant les i humil.liant als seus habitants..
Aqui se veu, com té el terrat molta de la gentola amb dret a vot que pul.lula per aquí.

Valoració:1menosmas
Per Parts i quarts, fa mes de 3 anys

Perque per Espanya, la vida d'un castellà, un andalús, un extremeny o de qualsevol habitant de la zona monolingüe castellana, val més que la d'un valencià, un català o un balear.

Valoració:2menosmas
Per Incomprensible, fa mes de 3 anys

Resulta incomprensible que els nostres partits sobiraniestes facilitin governar les nostres institucions al PSOE, un partit espanyolista que sempre fa anques enrere davant el govern central de Madrid.

Valoració:2menosmas
Per fàstics d´ells, fa mes de 3 anys

gràcies franquistes de me....

Valoració:6menosmas
Per Lluís, fa mes de 3 anys

Resulta incomprensible que espanya robi a les balears i la gent voti partits espanyols ho permeten i llavors els mateixos que han votat als partits espanyols es queixin al govern balear de tots els mals en comptes de fer-ho al govern espanyol. que és el culpable.

Valoració:6menosmas
Per Degueren ser Ni-Nis?, fa mes de 3 anys

I encara n´hi ha que no es volen independitzar?
És per estudiar-los.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente