algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

[IMATGES] La 'manifestació' de 'la Resistencia' esdevé una trobada d'una cinquantena de simpatitzants franquistes i falangistes

L'autodenominada 'la Resistencia' ha superat la seva capacitat d'extravagància i de posar-se en ridícul. Himnes falangistes, banderes de Falange, de l'Espanya franquista i una 'innovadora' bandera espanyola amb la llegenda «a por ellos» gravada, han estat corejats i exhibides per una cinquantena d'individus que han acudit a allò que, suposadament, havia de ser una manifestació de restauradors.

Ni manifestació --amb dificultats han sumat unes cinquanta persones--, ni restauradors, els pocs participants eren, bàsicament, seguidors i simpatitzants de partits d'extrema dreta.

La policia espanyola s'ha limitat a acompanyar els ultres en la seva caminada des de la plaça d'Espanya fins al Consolat de Mar, i alguns dels agents han departit amistosament amb els abanderats franquistes.

Recull d'imatges

A continuació vos oferim un recull d'imatges extretes del vídeo elaborat pel fotoperiodista Miquel Àngel Cañellas i publicat a aquesta notícia del diari Ultima Hora.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Emigrante, fa mes de 3 anys

Un clam !



Mas polis que manifestantes.

Valoració:0menosmas
Per Unaperaqui, fa mes de 3 anys

Quin personal. I si hi ha algun restaurador (cosa que dubt, perquè estaven ahir enfeinats preparant per avui), que me diguin on té el restaurant per fer-me'n enfora.

Valoració:10menosmas
Per Arxi, fa mes de 3 anys

Si, jo també m'ho creia que el carnaval ja havia passat...ara hi falta algú vestit de torero i alguna folklòrica...

Valoració:21menosmas
Per Lisa, fa mes de 3 anys

I jo que creia que aquest any no se celebrava el carnaval...

Valoració:18menosmas
Per tanmateix, fa mes de 3 anys

Les coses al seu lloc.
Dubt molt que aquests personatges siguin "falangistes", perquè el seu aspecte, per començar, va en contra de la ideologia que suposadament representen. Si fa 60 anys aquesta guarda hagués sortit d'aquesta manera en es carrer, com a mínim haurien acabat a la presó.

Valoració:7menosmas
Per I tant!, fa mes de 3 anys

Me fa rialles l'al.lota que va de falangista, amb una minifalda mostrant les cuixes.
No deu saber que les dones falangistes eren musties, duien faldes llargues fins a mitja cama, eren lletges i amargades i estaven totes arreconades dins la Secvión Femenina.
He de cercar el text de les normes que havien de seguir les dones, segons Pilar Primo de Rivera.
I és que a aquesta al.lota, li deven haver contat momtes troles i ella se les ha cregut.

Valoració:15menosmas
Per incivils, fa mes de 3 anys

On és sa Guarda Insiví ? Per dur simbologia feixista tots els de sa foto tendrien de dormir en es 'cuartelillo'.
Ah, però, podria ser que fossin de sa mateixa corda que els pretesos Guardes... Així s´entendria sa llibertat amb que van pes nostros carrers.

Valoració:30menosmas
Per ARRUIX!, fa mes de 3 anys

I han estriat el Dia de les Illes Balears, per exigir el cessanent de la Presidenta i fer la seva mascarada hortera i de mal gust.
No sé com els ho han autoritzat.

Valoració:35menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente