nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

La campanya 'SOS Turismo' suma, en dues setmanes, 800 adhesions d'empreses i entitats turístiques

Imatge de la presentació de la campanya de 'SOS Turismo'. | E.P./Arxiu

La campanya 'SOS Turismo' ha aconseguit en dues setmanes de vida l'adhesió de més de 800 empreses i entitats, un 47,52% més que l'aconseguit en els primers set dies després de la seva presentació.

Segons s'ha informat en el perfil de Twitter de la campanya, de les 804 empreses i entitats que avui dia s'han sumat a 'SOS Turismo', al voltant d'un terç (30,72%) són del sector de l'allotjament i el 21,77% pertanyen també a algun àmbit turístic.

En aquesta línia, el 15,80% de les adhesions procedeixen d'empreses de la restauració. Les entitats de diferents àmbits representen el 9,08% i les empreses de l'oci el 8,96%.

De les adhesions a 'SOS Turismo' 6,84% són comerços, el 4,85%, agències de viatges, i l'1,99% són empreses de transport.

La setmana passada, set dies després de la seva presentació pública, un total de 545 empreses i entitats de la cadena de valor turístic s'havien adherit ja a la campanya de 'SOS Turismo'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 3 anys

Qui impulsa aquesta campanya? Els màfies de sempre?
Idò agafau eels vostros xiringuitos i partiu ben lluny d'aquí.
Més valdria que pensàssiu amb sa gent que ho esta passant malament: gent gran, sanitaris, etc.

Valoració:2menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 3 anys

Totalment d'acord amb Obvi. Cal salvar s'economia, no es turisme

Valoració:5menosmas
Per Obvi, fa mes de 3 anys

Idò per a mi seria millor un canvi de model econòmic que seguir amb el mateix. Saturació, tuísme porno, i la nostra indústria, sabates, teixits, olis, embotits, a can Pistraus, perquè hi ha gent que s´estima més dur corbata, guanyar molt i no fer feina. I els Euros, enfora de Mallorca!

Valoració:6menosmas
Per Lluís, fa mes de 3 anys

No costaria res que en compliment de la normativa es posés el cartell també en català "sos turisme". En aquest cas només s´hauria de canviar la o per la e.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente