algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

El Govern valorarà si pren noves mesures en la mobilitat per Setmana Santa

El Govern estudiarà si pren noves mesures restrictives abans de Setmana Santa en funció de l'evolució, tant a les Balears com a la resta de les comunitats autònomes, de la pandèmia de la Covid-19.

Així ho ha explicat Gómez després de la reunió de Consell Interterritorial de Sistema Nacional de Salut, en la qual el Ministeri de Sanitat i els governs autonòmics han acordat treballar en l'elaboració d'un document comú que inclogui les mesures restrictives per a contenir el coronavirus de cara a la Setmana Santa.

«Estam estudiant quines mesures especifiques, si és que s'han d'aplicar algunes, s'aplicaran durant els dies de Pasqua», ha assenyalat la consellera.

Entre aquestes mesures, Gómez ha assenyalat que potser es revisi la incidència acumulada o es demana als viatgers de les diferents comunitats autònomes realitzar-se una prova diagnòstica abans d'arribar a les Balears.

Així, Gómez ha apuntat que, per a valorar si prendre noves mesures o no, «és important el que passi a tot Espanya». «Hi ha comunitats que no tenen les mesures que tenim nosaltres amb una situació pitjor», ha recordat.

«Tenim moltes incerteses i en molt poc temps pot haver-hi un canvi important», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.