algo de nubes
  • Màx: 18.76°
  • Mín: 8.69°
18°

El SEPC convoca una vaga estudiantil i una concentració a la UIB en defensa de Pablo Hasél

Imatge del cartell de la convocatòria del SEPC. | SEPC

El nucli a la Universitat de les Illes Balears (UIB) del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha convocat per a aquest dilluns una vaga estudiantil i una concentració a les 12:00 hores davant del Rectorat de la Universitat per reclamar la llibertat de Pablo Hasél.

Segons ha informat el SEPC aquest diumenge, la vaga i la concentració han estat convocades a l'inici del segon semestre a conseqüència de l'empresonament aquest dimarts a Lleida del raper Pablo Hasél, acusat d'enaltiment del terrorisme i injúries a la corona.

La jornada de vaga, ha explicat el sindicat d'estudiants, està previst que comenci amb piquets a primera hora i continuï amb una concentració a les 12:00 hores davant el Rectorat de la UIB.

Amb la convocatòria d'aquesta vaga estudiantil i la concentració, el SEPC vol denunciar la «repressió judicial patida per rapers com Hasél o Valtònyc», entre altres; així com «la repressió policial en algunes manifestacions».

«Els joves i estudiants hem decidit defensar drets tan bàsics com el de la llibertat d'expressió», ha assegurat el sindicat, que ha destacat que exigeix «l'absolució de Pablo Hasél i de la resta de presos i exiliats polítics, llibertat per als detinguts en mobilitzacions de la setmana passada i un posicionament clar del rector de la UIB al voltant d'això».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.