cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.5°

[VÍDEOS] Esportistes professionals i alumnes de les Balears protagonitzen la campanya del Dia Internacional contra l'LGTBI-fòbia a l'Esport

180855

La Conselleria d’Educació i Formació Professional mitjançant l’Institut per la Convivència i l’èxit Escolar (Convivèxit) juntament amb la Conselleria d’Afers Socials i Esports i la Fundació Balear de l’Esport, presenten aquest divendres una campanya per a commemorar el 19-F, Dia Internacional contra l'LGTBI-fòbia a l'Esport.

Els protagonistes són els alumnes de l’IES CTEIB de Palma i els esportistes professionals: Elena Gómez - exatleta olímpica de gimnàstica artística. Campiona del Món 2002-, Mateu Planas Colom - 1r campió d’Espanya de hapkido 1998-, Celia Luzero -campiona d’Europa de la World Muay Thai Organization-, Àurea Garcías Borràs - entrenadora i jugadora del Club Bàsquet Santa Maria- i, Ignacio Capella -lluitador professional d’MMA- .

La iniciativa va sorgir des de l’Institut per la Convivència i l’èxit Escolar (Convivèxit) amb la col·laboració de la Fundació Balear de l’Esport, que varen convidar alumnat i professionals del món de l’esport a enregistrar un petit vídeo amb la frase central de la campanya: «L'esport és per a tothom. No importa a qui estimis, com siguis, com corris, com nedis, com lluitis. El més important és que siguis tu!», per així sumar-se als actes del 19-F.

«La visibilitat és una de les claus per combatre l'homofòbia en l'esport i la finalitat d'aquesta iniciativa és unir l'alumnat, aficions, equips i esportistes contra l'homofòbia en l'esport i donar un missatge de suport i respecte a la diversitat LGTBI en els terrenys de joc», han explicat.

Aquesta campanya compta també amb la col·laboració dels artistes Diego Ingold i Clara Ingold que han creat un vídeo que tancarà la campanya per a commemorar aquest dia.

Al llarg del dia es publicaran a les diferents xarxes socials del Govern els missatges de suport al 19-F.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.