cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.39°

Manresa nega «vetos» i diu que només els directius poden parlar en nom d'IB3

El director general d'IB3 ha negat aquest dijous que s'hagin produït «vetos, prohibicions o censura» a periodistes d'IB3 per part dels directius en relació a la participació d'una professional dels informatius en un col·loqui, a qui se li va impedir participar «en nom d'IB3»

A preguntes de diversos diputats en la Comissió de Control sobre la Radiotelevisió Illes Balears en la Cambra, Andreu Manresa ha argumentat que no es va produir un veto a la participació de la professional en la tertúlia sinó que ella va decidir no participar quan se li va demanar que ho fes com a professional de l'empresa subcontractada i no «en nom d'IB3».

En aquest sentit, Manresa ha apuntat que en nom d'IB3 «només poden parlar els directius, la qual cosa és una obvietat».

Sobre això, el diputat de Cs Juanma Gómez ha alertat del contrasentit, no obstant això, que els periodistes sempre s'identifiquen en el seu treball com a periodistes d'IB3 com així queda patent en logos, per exemple, de micròfons o vehicles.

Respecte a la mateixa qüestió, el diputat de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, també s'ha referit als canvis en els dominis del correu electrònic o a la directriu que els periodistes hagin d'identificar-se com a professionals de la subcontracta i ha anunciat que el seu grup demanarà la compareixença en el Parlament dels directius de Dalton Audiovisual.

Manresa ha atribuït, no obstant això, aquests canvis a qüestions d'organització per part d'una empresa que acaba d'assumir el contracte.

El director general s'ha referit igualment al veto sofert per periodistes d'IB3 i Ara Balears per part del promotor de les manifestacions contra el tancament de l'hostaleria i que varen propiciar un manifest que IB3 no va signar.

En aquest punt, Manresa ha considerat «una exageració» la polèmica derivada pel comportament de «una organització marginal».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tere@hotmail.com, fa mes de 3 anys

Per què molts d'entrevistats illencs en els informatius parlen en castellà? No és normal que persones amb noms i llinatges catalans s'expressin en castellà. És que els entrevisten en castellà? I que són de trists els locutors quan mostren les seves limitacions lingüístiques! Hem perdut la batalla, amics!

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente