algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Amics de la Terra impulsa la protecció de la Serra amb el directori de consum 'Made in Tramuntana'

L'entitat ecologista Amics de la Terra ha treballat en impulsar la protecció de la Serra de Tramuntana amb el directori de consum 'Made in Tramuntana'.

Segons ha informat Amics de la Terra aquest dimarts en una nota de premsa, aquest directori web va ser originàriament estrenat l'any 2019 amb l'objectiu de facilitar i promoure el consum de productes d'origen i elaboració local que, mitjançant la seva producció, «ajuden a conservar el paisatge natural i cultural de la Serra de Tramuntana, permetent que els seus agricultors, ramaders i artesans puguin seguir preservant-la».

Durant aquest darrer any, que ha estat marcat per la crisi de la Covid-19 amb «greus conseqüències» per al teixit social i econòmic de la Serra, Amics de la Terra ha treballat en l'actualització del directori, ampliant el nombre de comerços, revisant horaris d'obertura, informació de contacte i adequant els contactes a la Llei de Protecció de Dades.

Amb aquesta actualització, el directori ha incorporat gairebé un total de 70 punts de venda, des de petites botigues i mercats locals, fins a finques i productors que fan venda directa a la Serra de Tramuntana, i quedant oberta a noves incorporacions a través del web.

Aquest directori web, habilitat en fins a quatre llengües -català, castellà, anglès i alemany-, ha rebut aquest darrer any gairebé 2.000 visites i recerques, tant interessades per la tipologia de producte, com per la seva localització.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.