algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

[IMATGES] Germanies 500 aconsegueix una fita històrica i agermana tots els municipis de Mallorca

La Comissió Cívica Germanies 500 ha assolit, aquest diumenge, una fita històrica, ha aconseguit organitzar, en plena pandèmia, una seixantena d'actes que han fet arribar el manifest de commemoració dels 500 anys de l'inici de la revolta agermanada a tots els racons de Mallorca.

«Des de la Comissió Cívica Germanies 500, ens sentim absolutament satisfets d'haver aconseguit la fita d'agermanar tots els municipis, pobles i llogarets de Mallorca. Avui, diumenge 7 de febrer, aniversari de l'inici de la revolta dels agermanats de 1521, s'ha llegit simultàniament el Manifest a tot arreu. Fins i tot ens han arribat imatges de la lectura del Manifest des de Girona i des de València», han declarat.

Aquestes són les imatges que mostren el testimoni d'un dia històric:

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 3 anys

I a ses altres illes, com mos ho miram, això? Va amb naltros? Jo diria que sí. Si a Girona i a València no en passen, per què a ses altres illes n'hem de passar?

Valoració:-1menosmas
Per Ésterrible, fa mes de 3 anys

Esper que cada any continui commemorant se aquest fet històric.
Molta gent de ciquanta i més anys coneix la Històriade Castella i no coneix la nostra pròpia. Fins i vui a un altre diari, en hi havia una que deia que s'havia de retre homenatge als Comuneros de Castilla i no als Agermanats.
Tanta incultura i desarrelament son dramàtics.

Valoració:5menosmas
Per Justament, fa mes de 3 anys

Justament ha coincidit amb la prohibició a Mallorca de l'acte de suport a Pablo Hasel per mor que la governadora civil del Gobierno màs progresista de la historia no va donar permís.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente