algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.28°
10°

El batle de Marratxí traslladarà a Aena el rebuig dels veïnats amb el parc fotovoltaic a Son Bonet

El batle de Marratxí Miquel Cabot, viatjarà aquesta setmana vinent a Madrid per a reunir-se amb el director i conseller delegat d'Aena, Maurici Lucena, amb l'objectiu de traslladar el rebuig veïnal a la ubicació del parc fotovoltaic a Son Bonet.

En una nota de premsa, el PSIB a Marratxí ha informat aquest divendres de la reunió, que tindrà lloc gràcies a la coordinació amb els dos senadors mallorquins socialistes, Susanna Moll i Cosme Bonet, que van cursar la petició a la fi de gener.

Durant la reunió, Cabot també traslladarà a Lucena la necessitat de buscar vies alternatives per al projecte, que es troba a exposició pública des del 28 de gener. Cabot ja ha manifestat que el projecte de parc serà objecte d'al·legacions per part de l'Ajuntament de Marratxí, i així es va anunciar en el ple d'aquest gener. Durant aquest, es va aprovar una declaració institucional en rebuig de la instal·lació del parc projectat i, en defensa d'una alternativa a la seva ubicació, amb el suport de tots els partits.

Davant això, l'alcalde socialista ha afirmat que ha mantingut contacte diari amb veïns i col·lectius del nucli del Pla de na Tesa, per a conèixer als punts de controvèrsia més rellevants i traçar vies de solució a nivell municipal, insular i autonòmic.

D'aquesta manera, Cabot ha impulsat una sèrie d'accions a diferents nivells institucionals, per a defensar els interessos dels veïns i obrir la negociació amb Aena. En aquest sentit, el socialista s'ha reunit amb el conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, i amb la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera. A més, el PSIB ha presentat una Proposició No de Llei (PNL) en defensa dels interessos dels veïns i de rebuig a la instal·lació del parc fotovoltaic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.