algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Els restauradors proposen al Govern una reobertura parcial quan la incidència baixi dels 500 casos

Les patronals de restauració de CAEB i Pimem varen lliurar un document conjunt a la Conselleria de Turisme i Treball amb la seva proposta de desescalada en el sector. Suggereixen una reobertura parcial quan la incidència acumulada de coronavirus a 14 dies se situï entre els 200 i 500 casos per 100.000 habitants; i que l'ocupació de les UCI oscil·li entre el 31 i el 60%.

Quan es doni aquesta situació sanitària, la seva proposta és poder obrir interiors, terrasses i barres al 50%; taules d'un màxim de sis comensals; i tancament dels negocis a les 22.00 hores, a excepció de divendres, dissabtes, diumenge i vespres de festiu, que el tancament seria a les 18.00 hores.

En cas que se superin aquests nivells sanitaris, bars i restaurants romandrien tancats. En qualsevol cas, es tracta només d'una proposta de les patronals, a partir de la qual confien poder treballar de manera conjunta amb el Govern per a poder pactar com s'ha de dur a terme la desescalada en la restauració.

Els restauradors insten que les mesures es revisin cada set dies en funció de l'evolució dels índexs sanitaris. Així mateix, es comprometen a mantenir els nivells de CO2 establerts, donar compte dels locals que no compleixin les normes i a sotmetre's a l'auditoria de tercers perquè validin el compliment del pla de desescalada. També reclamen poder actuar a nivell de municipi a l'hora de fixar restriccions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Els restaurador ataquen de nou!, fa mes de 3 anys

Els restaurador ataquen de nou!
A veure si aprenem d'una malaïda vegada. BASTA JA DE MONOCULTIU RESTAURADOR I HOTELER QUE COMANA A LES BALEARS!!! Dret a la ciutadania que també crea riquesa sense basarse de manera absoluta i directa en la restauració, que també tenia drets!

Valoració:0menosmas
Per carpes vs biombos i venecianes, fa mes de 3 anys

Propòs diferenciar ses carpes semi tancades d'altres terrasses que ventilen molt millor, protegides amb elements més oberts. Potser ho serien, com a molt, un biombo molt foradat i un parasol.

Valoració:3menosmas
Per sa experiència, fa mes de 3 anys

Cada pic que s´han afanyat per a obrir qualques establiments, més tard han comprovat que el contagi ha anat més fort. No dien que l´experiència ensenya? Doncs a veure si serem rucs i correrem a infectar-nos novament.

Valoració:7menosmas
Per Millor que no ho facin, fa mes de 3 anys

Ho tornaran a emmerdar tot.
Mirau que els van donar moltes facilitats. Fins i tot posaren per devant les seves terrasses al dret de poder aparcar, però ells no varen ser capaços ni d'advertir als clients que si feien tertúlia se posàssin les mascaretes i que guardàssin les distancies i.
El que tenen ara, és el resultat de la seva manca de responsabilitat. I pitjor estan els que han perdut la salut i fins i tot la vida per mor d'ells.
I encara ara en hi ha que fomenten el contagi. Prop d'on jo treball, hi ha un baret que serveix les begudes per una finestra i la gent s'arremolina dreta, damunt l'aceraparlant i sense guardar les distàncis i el que despatxa se suma a les xerrades amb la mascareta baixada.
No se pot deixar a aquesta gent que no té coneixement que contagii als altres.

Valoració:7menosmas
Per I tant, fa mes de 3 anys

Quan baixi dels 50 i les UCI casi buides per raons de la pandemia. 200 es un desberat i de 500, millor no parlar. I tant.

Valoració:6menosmas
Per Obvi, fa mes de 3 anys

Hauríem de ser la ciuitadania qui decidís si ens volem infectar i tornar altra vegada arrere.
No hauríem d´acudir a bars ni terrasses fins que fos ben segur. I que els restauradors es reciclin i cerquin altres vies i models d´una vegada!

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente