nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Entitats de les Pitiüses rebutgen «enèrgicament la injusta» sentència contra Hasél

Entitats de les Pitiüses com la Plataforma Antifeixista d'Eivissa i Formentera, Emprendada Feminista o SOS Refugiats Eivissa i Formentera, han condemnat aquest dilluns «enèrgicament la injusta» sentència dictada contra el raper Pablo Hasél.

En un comunicat conjunt, han recordat que una sentència de l'Audiència Nacional, «plagada d'irregularitats», ha notificat l'imminent ingrés a la presó de Hasél per les lletres de les seves cançons.

Hasél ha estat condemnat per «injúries a la monarquia, a les forces de seguretat i per enaltiment de terrorisme», i serà el primer raper empresonat a Europa per delictes d'expressió, encara que a l'Estat espanyol hi ha altres 13 condemnats per les seves lletres o missatges en xarxes.

Segons aquests col·lectius, es tracta d'un atac contra qualsevol persona amb «un mínim de consciència democràtica», que suposa un minvament més en els seus drets i llibertats, «tractant d'impedir que es denunciïn els crims i polítiques de corrupció, repressió i explotació de l'Estat, reprimint a un per a espantar a la resta».

«Empresonar cantants per les lletres de les seves cançons només és propi d'autoritarismes», han opinat abans de declarar que «si la democràcia d'un país es mesura per la protecció de la llibertat d'expressió, la nostra és molt deficient», han afegit aquests col·lectius, que han lamentat que el Borbó Juan Carlos «difícilment sigui condemnat per cap dels seus delictes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 3 anys

@Monja



Uy.
Mucho pides tú.
Para hacer eso hay que tener un mínimo de capacidad intelectual.
Dudo que "Cucumber head" y Merry sean capaces.

Valoració:1menosmas
Per Pepeta, fa mes de 3 anys

En Raimon deia : "tu ja m'entens"

Valoració:6menosmas
Per Monja, fa mes de 3 anys

Els rapers hauran d'escriure les cançons com el temps de la Censura.
Diguent el que volen dir, fora dir-ho.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente