muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

El grup Ska-P desautoritza la utilització de la seva cançó 'Somos la Revolución' a la manifestació extremista a Palma

El grup d'ska-punk originari del barri de Vallecas (Madrid), Ska-P, ha fet públic el seu malestar i la seva desautorització de la utilització que es va fer de la seva cançó titulada 'El Vals del Obrero', encara que més coneguda per la seva tornada 'Somos la Revolución', a la manifestació contra les mesures sanitàries decretades pel Govern.

«'Si señor, si señor, tú enemigo es el patrón'». És tan difícil de comprendre?. Aquesta cançó és una crida a la unitat i la lluita de la classe obrera i no ens agrada que ningú la utilitzi amb altres finalitats» ha declarat el conjunt des dels seus perfils oficials a les xarxes.

Ska-P és un grup espanyol d'ska format a Vallecas (Madrid) el 1994. Les seves cançons es caracteritzen pel seu inconformisme amb el món, la crítica al capitalisme, al sionisme i al racisme, i la defensa de la igualtat. A més a més, s'ha declarat oficialment com a grup 'pro-animal' i antitaurí amb cançons com Vergüenza i el seu suport a la prohibició de les corrides a Catalunya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per @ Pep, fa mes de 3 anys

Si ja el teniu clonat. A qualsevol pepero, ciudadanero o voxista, el poseu vestit amb uniforme militar, unes ulleres fosques, i ja teniu el Paco ressucitat.
Les idees són les mateixes. Inclús si m´apures, la mateixa Guapy, el Mallorquín, o l´Emigrante, potser el podien superar, que molts de talibans hi ha entre la societat !

Valoració:2menosmas
Per Extremismes..., fa mes de 3 anys

El discurs oficial que és el que impera, assimila radical i extremista, tot i que reconec que potser no és el mateix. El que he volgut dir és que si no anam vius, molta gent que pateix o ho ha perdut tot, reaccionarà amb animadversió si la identificam amb l'extrema dreta.

Valoració:3menosmas
Per Radical, fa mes de 3 anys

No és lo mateix radical que extremista.

Valoració:5menosmas
Per Pep, fa mes de 3 anys

Hay que gastar mas en I+D tenemos que cambiar el modelo productivo, necesitamos clonar a Paco que venga a poner orden, entre políticos, Okupas, perroflautas y vividores este país se va a la merde !!!

Valoració:-27menosmas
Per I tant, fa mes de 3 anys

No creo que estos de la foto tengan nada para ser copiado.

Valoració:-11menosmas
Per Extremismes..., fa mes de 3 anys

Quan Arran es manifesta contra la explotació turística de les Illes són acusats d'extremistes. Ara a la gent que ha quedat sense feina i discrepa de la gestió que fan els polítics, també se'ls acusa d'extremistes perquè dues dotzenes d'impresentables s'hi infiltren. Crec que hauríem d'anar vius en haver de triar els qualificatius, no sigui cosa que aviat, tothom que expresarà queixa de la gestió del PSOE i les seves diverses confluències, també sigui acusat de radical.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente