algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

L’STEI Intersindical reclama més participació del claustre i el consell escolar en l’elecció dels equips directius dels centres públics

L’STEI Intersindical, a la Mesa Sectorial en què es tractava de la Resolució per la qual es convoca el concurs de mèrits per a la selecció d’equips directius de centres públics, ha presentat una bateria de demandes per a convertir aquesta elecció en un procediment més democràtic.

«El claustre i consell escolar, com a representants de la comunitat educativa, han de participar de manera més col·legial i activa en aquesta elecció democràtica», han destacat. L’STEI s’ha oposat des del primer moment a la regulació que feia la LOMQE d’aquesta tria; igualment, ha presentat diverses esmenes en tot el procés de tramitació de la Llei Educativa de les Illes Balears (LEIB), relatives en aquesta qüestió.

El sindicat es mostra preocupat per com es determinen els nomenaments en cas d’absència de candidatures. En aquest sentit, demana a la Conselleria que sigui molt curosa a l’hora de determinar aquests nomenaments i que ho faci prèvia consulta amb aquests òrgans.

Igualment, l’STEI Intersindical ha presentat tota una sèrie d’esmenes tècniques a l’esborrany: com ara que s’ha de poder presentar la programació a doble cara, o que el tribunal només pugui formular preguntes adreçades a esvair possibles dubtes que se li hagin creat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.