algo de nubes
  • Màx: 18.85°
  • Mín: 9.02°
18°

Les Balears són el territori de l'Estat on més anys es necessiten per pagar un habitatge

Les Balears són el territori de l'Estat espanyol on més anys es necessiten de sou per a adquirir un habitatge, amb un total de 16,5 anys, segons es desprèn del 'Informe Tendències del Sector Immobiliari amb preus d'habitatge nou' de la Societat de Taxació.

A les Illes, el preu mitjà de l'habitatge nou va créixer un 1,4% l'any passat, el major increment de tot l'Estat. A més, Palma ha estat la capital que més ha incrementat el seu preu en l'últim any, fins als 2.162 euros per metre quadrat.

A l'Estat espanyol, el preu mitjà de l'habitatge nou es va situar en 2020 en els 2.476 euros per metre quadrat en el conjunt de les capitals, la qual cosa suposa un increment del 0,9% en comparació amb 2019.

Tenint en compte les capitals, Palma ha estat la que més ha incrementat el seu preu en l'últim any, després de registrar un augment del 1,4%, fins als 2.162 euros per metre quadrat. Per darrere, li segueixen Barcelona i Madrid, amb un increment del 1,3% en ambdues, fins als 4.491 euros i els 3.673 euros per metre quadrat, respectivament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pepet, fa mes de 3 anys

A Betzol:
D'on treus que jo vull un habitatge regalat i ben moblat?

Valoració:0menosmas
Per betzol, fa mes de 3 anys

Vamos a hacer rogativas, al dios que quieras, para que "España", te regale un piso. Y bien amueblado, no futem.

Valoració:0menosmas
Per Pepet, fa mes de 3 anys

I encara diuen que Espanya mos estim. Independència ja!!!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente