algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Les morts en accidents de trànsit es varen reduir a les Balears un 19,5% durant 2020, amb 33 víctimes mortals

A Mallorca hi va haver 28 morts i cinc a Eivissa. A Menorca i Formentera no va haver-hi accidents mortals

Les morts en accidents de trànsit es varen reduir a les Illes Balears un 19,5% durant 2020, amb 33 víctimes mortals, segons dades de la Prefectura provincial de trànsit difosos aquest divendres i que difereixen de les que va oferir el Ministeri de l'Interior espanyol aquest dijous.

En concret, a les Balears varen morir 26 persones en accidents de carretera i la resta van ser en zona urbana. L'any 2020 ha estat l'exercici amb menys morts en accidents en els últims 21 anys, cosa a la qual, segons els experts, hi ha contribuït la reducció de la mobilitat.

A Mallorca es varen registrar 28 morts i els altres cinc corresponen a Eivissa, mentre que a Menorca i Formentera no va haver-hi accidents mortals.

Les víctimes en sinistres en vies interurbanes i urbanes varen ser 25 conductors, dos passatgers, quatre vianants i dos ciclistes. Una trentena eren homes i tres dones. Vuit de les persones mortes tenien més de 65 anys i sis no utilitzaven cinturó.

Una vintena de vehicles implicats en aquests accidents tenien més de deu anys d'antiguitat. Així mateix, 18 accidents es varen produir durant el dia i 24 van tenir lloc en dies laborables.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.