muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Les Joventuts Socialistes es reclamen republicanes i lliuren, a través d’una 'Reina Drag Queen', carbó a la família reial espanyola

Les Joventuts Socialistes de les Illes Balears han lliurat, de forma simbòlica a través d’una 'Reina Drag Queen', una carta i un sac de carbó a la família reial espanyola per denunciar la seva manca de transparència i d’exemplaritat.

Segons ha denunciat el secretari general de l’organització a la carta, «el rei Felip VI al seu missatge de Nadal no va parlar ni de violència de gènere ni del drama migratori que viu tanta gent. Ni tan sols va esmentar la missiva que li varen remetre els exmilitars d’ultradreta nostàlgics de l’etapa més negra de la història recent d’Espanya a la qual enyoraven per WhatsApp. Silenci per resposta.».

Els joves socialistes denuncien així la passivitat del monarca davant totes les informacions sorgides al voltant de la figura del seu pare, el rei emèrit «havent ostentat la màxima representació d’aquest país, i amb un gran exercici de manca de transparència, exemplaritat i d’irresponsabilitat estructural, ha tornat a posar en perill la credibilitat de les institucions públiques i la seva estabilitat».

Finalment, Ares Fernández ha recordat que «les Joventuts Socialistes aposten per un model republicà com així ho indiquen els seu estatuts. I que aquest canvi ha de venir de la mà d’una decisió de la ciutadania en el marc d’una reforma constitucional que aprofundeixi també en moltes altres qüestions, entre altres, el blindatge de l’Estat del Benestar, institucions més obertes i el model territorial federal. Però mentrestant, mentre seguim tenint un cap d’estat a un rei, com a mínim el que exigim és extrema exemplaritat per part de la institució».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Per la República, fa mes de 3 anys

Deia Arturo Graf “La sabiduría y la razón hablan; la ignorancia y el error ladran”.

Valoració:0menosmas
Per Le sans coulottes, fa mes de 3 anys

Els nyols tene una dita per aquesta jenteta “boca chanclas »

Valoració:1menosmas
Per Pep, fa mes de 3 anys

Republicanos, Quan sireu Valents i agafereu s’escopeta per defensar sa republiqueta ACME ? Jajajajajaja
Beneits Arriba España jajajajaja tontos

Valoració:-10menosmas
Per Falta que elsseus els facin cas, fa mes de 3 anys

A veure si fan entrar en raó als majors del seu partit. Perque uns socialistes que defensen la monarquia, la Banca i els mercats i se neguen a pujar el salari mínim, només son socialistes perque cobren de societats anònimes, com diu en Gabriel Rufian.

Valoració:5menosmas
Per Per la República, fa mes de 3 anys

El PSOE des del seu neixement (segle XIX) ha defensat una confederació republicana de nacionalitats ibériques i la plurinacionalitat nacional (1964), les nacionalitats, regions i el dret a l’autodeterminació (Congreso de Suresnes 1974), també han begut el somni orteguià d’un regionalismo tecnocràtic (1981). Xarren d’un federalisme peró sense abordar el blindatge de les competencies ni el finançament autonomic ni el règim de la coficialitat de les llengues. Viuen una constant contradicció. Son monarquics i republicans a la mateixa vegada. Ells solets es fan un embolic entre la nació i la soberanía.



Per contra, PODEMOS es posicionen en el tema de la forma d’estat i aposten per la democracia real. Amb els temes esencials mostren les seves cartas.



El PSOE va fent “bendades”. Els ciutadans ja som majors d’edat i entenem que no es vulguin moure de la poltrona per gaudir de la pensió de jubilació visquent de la política. Jo ja n’estic farta d’aquesta comedia.



Valoració:3menosmas
Per Obvi, fa mes de 3 anys

Se´n redefoten. Si no ens i posam tots...

Valoració:5menosmas
Per pere mateu, fa mes de 3 anys

Aquests xicots ja tenen paga pública o estan en camí, si no, com s'explica que facin aquest paperot, si no és que els socialistes seniors els hi manin...

Valoració:13menosmas
Per Vidrier, fa mes de 3 anys

Quan siguin més grans i tinguin paga se n'oblidaran. Ara fan de ximples útils del partit que els ho agrairà més endavant. Les joventuts dels partits solen jugar aquest trist paper. Fer veure un radicalisme fals i manipulat.

Valoració:15menosmas
Per consequència, fa mes de 3 anys

són consequents !

Valoració:3menosmas
Per I tant, fa mes de 3 anys

Ya lo tienen todo arreglado; todos los problemas solucionados. Inteligencia al poder.

Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente