muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.59°
11°

Delirant comunicat de Vox: acusa la regidora discriminada a una comissaria «d'atropellarment» i de ser «enemiga d'Espanya»

La sucursal a Eivissa del partit feixista Vox considera que Clàudia Cotaina, la regidora de l'Ajuntament de Vila que va denunciar haver patit una discriminació per raó de llengua, de ser «enemiga d'Espanya» i considera que, «davant l'atropellament de la regidora de Vila, Clàudia Cotaina, al Cos Nacional de Policia de la comissaria d'Eivissa», des de Vox «estarem sempre del costat de la Policia (nacional i municipal), de la Guàrdia Civil i el col·lectiu dels Vigilants de Seguretat. Defensarem l'espanyol com a llengua oficial i vehicular de tot el territori nacional. Lluitarem per a acabar amb els enemics d'Espanya, i per tant d'Eivissa».

Vox considera que tot el que va explicar Cotaina és uns «infàmia» i que és «mentida» i que a «aquesta senyora» només li interessa «catalanitzar les pitiüses i la lluita femimarxista antifa».

El comunicat de que entra d'altres afirmacions diu que «només Vox defensa l'espanyolitat de les nostres illes», acaba: «li volem dir a la senyora Cotaina, en especial, que les Illes Balears no són Catalunya i mai no ho seran» i acaben proclamant «No ens enganyen, les Balears són Espanya!»

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per A en Balmany, fa mes de 3 anys

Balmany:



Com veus, aquest és un diari escrit en català. T'agrairia que opinassis en el mateix idioma en que està escrit l'article que comentes, i si no pots, almanco estaria bé que ho justificassis.



Com veus, aquest és un diari de gent amb cultura que defensa la cultura, totes les cultures, inclosa la castellana però també la catalana. Si tu ets un inculte i un irrespectuós que odia tota cultura no-espanyola, et puc recomanar uns quants diaris, com "El Mundo", "La Razón", o el més modern i parcial "La Gazeta de la Iberosfera", el diari oficial de Vox. Aquests diaris són més adequats per gent com tu, que desprecia la cultura i a qualsevol que no sigui una ovella més del ramat que bel·la sense la més mínima meditació "Viva el rey y viva España". Però el present diari no és apte per gent amb tanta baixesa moral com tu. Sincerament no sé què hi fas aquí, i sense la intenció de respectar als demés lectors d'aquest diari m'agradaria que no hi tornassis.



Bon dia.

Valoració:7menosmas
Per ,,,,,,,,,, fa mes de 3 anys

jbm: La seva sagrada Constitución diu que és per protegir a tots els espanyols i pobles d´Espanya en l´exercici dels drets humans,les seves cultures i tradicions,llengües i institucions.Com sabem d´això res de res.
En quan a la lleng>üa: "El castellano es la lengua española (no diu que sigui la única"oficial del Estado. Todos los españoles tienen el DEBER (per tan, ens imposen) de conocerla y el derecho (el dret,no la obligació) de usarla.
També diu a part de que les altres llengües son oficials en les respectives comunitats.La riqueza de las distintas modalidades lingüisticas de España es un patrimonio cultural que serà objeto de especial respeto y protección.
O sigui que els que sempre matxaquen amb la Constitució se la passen pel forro tret dels dos articles que els interessa.Son dolents i pocavergonyes.

Valoració:6menosmas
Per I tant!, fa mes de 3 anys

Això només s'arreglara, si s'il.legalitza a VOX i s'impedeix que ressorgesqui fundant altres partits amb noms diferents, pero amb ideologia idèntica.

Valoració:9menosmas
Per jbm, fa mes de 3 anys

Aquests de VOX sembla que no saben que no hi ha cap article de sa Constitució Espanyola que digui que s'espanyol és s'idioma oficial d'Espanya. N'hi ha un que diu que es castellà és s'idioma oficial d'Espanya, però no n'hi ha cap que digui que ho és s'espanyol.

Valoració:9menosmas
Per marbosch, fa mes de 3 anys

Del comunicat podem deduir que per entrar a VOX no demanen cap psicotècnic i molt manco tenir, com a mínim, un poc de cultura i informació.

Valoració:21menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 3 anys

En tot cas, és Espanya, vox inclòs, qui és enemiga de na Clàudia Cotaina

Valoració:19menosmas
Per transcriptor ||*||, fa mes de 3 anys

"[...] l’advocat i periodista eivissenc Felip Curtoys i Valls (1838-1916), també glossava la llibertat, agermanada, de les terres catalanes:



Eivissa, petit bocí
de la terra catalana
que arrancà la tramuntana
i enmig de la mar florí.



Quarteta que completà el cantautor Isidor Marí



Va florir i ara ja grana,
i arriba es temps de collir,
i enc que bufin tramuntanes,
tot comença a reverdir,
sa memòria, ses solanes,
ses feixes i es vells amics.



«Que som terra catalana
ja és ben fàcil d’advertir,
llevat que un tengui lleganyes
o cervell de ratolí.
Sa llengua mos agermana,
sa història no pot mentir (…)



I basta que mus separaren,
que molt més ens hem d’unir,
com es grans d’una magrana,
que no ens puguen despartir.
Entre germans ningú mana,
no ens podem desavenir.
Sa feina no serà vana
si arribam a aconseguir
sa llibertat sobirana
que un dia vàrem tenir
i es drets que junts defensàrem
lluitant contra en Felip V.»"



https://blocs.mesvilaweb.cat/balutxo/?p=258699

Valoració:17menosmas
Per Estornell, fa mes de 3 anys

Aquest escrit sembla més un deliri que una opinió fonamentada.

Valoració:15menosmas
Per Gabriel, fa mes de 3 anys

Estan tarats aquests feixistes. La seva malaltia es cura llegint i aprenent a respectar les persones.

Valoració:23menosmas
Per Entresustos, fa mes de 3 anys

Potser sí que les Balears són Espanya, però NO la seva Espanya !! ... Som diferents als "bocs" que prediquen allò de "una grande y libre" i això no ho acaben d'entendre. De fet, entenen poques coses aquestos. Només volen propaganda gratuïta i fer-se notar amb comunicats absolutament intrascendents, populistes i d'un nivell tan baixet com els seus votants. Parlen d'enemics d'Eivissa quan els primers enemics de la nostra cultura i tradicions són ells.

Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente