algo de nubes
  • Màx: 18.28°
  • Mín: 8.69°
18°

[VÍDEO] Armengol promet a la militància del PSOE que «amb els recursos que ens arribaran d'Europa podrem començar a treballar en les illes postcovid»

Armengol ha emès un vídeo dirigit a la militància del PSIB-PSOE. | dBalears/Arxiu

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, s'ha dirigit a tota la militància de la formació a través d'un vídeo en el qual ha explicat les prioritats per a l'any que comença, ha fet balanç del 2020 i ha agraït la tasca i dedicació de «tota la família socialista».

D'aquesta manera, Armengol s'ha mostrat convençuda que «el fet que hi hagi governs progressistes a Espanya, a les Illes Balears, a gairebé tots els Consells Insulars, a molts d'ajuntaments i amb el suport de la Comissió Europea, ha fet possible que encarem aquesta situació tan difícil ocasionada per la pandèmia d'una manera molt diferent».

Així, la secretària general ha concretat que «ho hem encarat des del reforç del sector públic, des del reforç de la sanitat pública, l'educació, els serveis socials, la protecció de persones, treballadors i empreses a través dels ERTO i des de les ajudes a la petita i mitjana empresa», per la qual cosa «ens hem bolcat des de l'administració pública en l'ajuda i la protecció que necessitaven els ciutadans i les ciutadanes d'aquestes illes».

A partir d'ara, ha afegit Armengol, «amb els recursos que ens arribaran des de la Comissió Europea podrem començar a treballar en les illes postcovid que tots i totes desitjam». Malgrat tot, Armengol s'ha mostrat conscient que «hem tancat un any molt difícil i complex, pel qual vull agrair el suport de la militància socialista, que hi ha estat, hi és i hi serà sempre, lluitant cada dia per defensar les persones d'aquestes illes».

Per a l'any que acabam de començar, Armengol ha desitjat «que sigui l'any de l'esperança», amb una vacunació que ja ha començat perquè «la ciència i la investigació han fet un treball immens i aviat tendrem la població immunitzada i el 2020 serà un mal son del qual haurem après algunes coses que no hem d'oblidar mai, com el necessari reforç del sistema públic, igual que tampoc oblidarem mai a les persones que desgraciadament hem perdut per la pandèmia».

Finalment, la secretària general del PSIB-PSOE ha remarcat que «és molt necessari que ens cuidem els uns als altres perquè això és el més socialista que podem fer», per a la qual cosa ha recomanat «mascareta, distància social, mans netes i ventilació als llocs interiors». «Feliç 2021 a tots i a totes», ha conclòs Armengol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.