algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
15°

La policia dissol una festa de Cap d'Any a Palma i dotze a Eivissa

La Policia espanyola ha dissolt, a la 1.45 hores, aquesta matinada una concentració de persones que estaven celebrant l'Any Nou al carrer en el barri palmesà del Camp Redó.
Es varen identificar nou persones i la resta es varen dispersar. Aquests nou ciutadans han estat proposats per a sanció. Aquest ha estat l'únic incident destacat a Mallorca durant la nit de Cap d'Any.

Eivissa

La Policia Local d'Eivissa ha intervingut en dotze festes privades en domicilis durant el dispositiu especial de Nit de Cap d'Any, i ha tancat dos locals que incomplien les normes.
A les cases s'incomplia la normativa perquè hi havia excés de persones en alguns casos. Segons ha informat l'Ajuntament d'Eivissa aquest divendres, els agents han aixecat actes de les infraccions detectades.

El consistori ha recordat que en les reunions podia haver-hi un màxim de deu persones, límit que no s'aplica en el cas de convivents en un mateix domicili o lloc de residència, però sí en el cas de grups en els quals hi hagués també no convivents.

La Policia ha intervingut també en dos locals que seguien oberts a les 01.30 i 02.00 hores i amb gent consumint a l'interior. Els establiments han estat desallotjats i s'han aixecats dues actes.

En total, la Policia Local ha obert 36 actes contra ciutadans que han incomplit el toc de queda; set per no portar màscara i altres onze per incomplir ordenances municipals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obvi, fa mes de 3 anys

Els que són insolidaris, haurien d´empeltar-se de coronavirus i posar-se a la cua per tenir lloc als hospitals.
Si l´agafen, ben agafat serà.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente