cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
21°

L'IEB llança un centre de formació virtual de català

30/10/2020 Centro de Catalán Virtual.. El Instituto de Estudios Balearics (IEB) ha informado de la puesta en funcionamiento, a partir de la semana que viene, del Centro de Catalán Virtual, una nueva iniciativa para garantizar que toda aquella persona que lo desee pueda prepararse un nivel de catalán o perfeccionar el que ya tiene. SOCIEDAD ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS CAIB | CAIB

L'Institut d'Estudis Balearics (IEB) ha informat de la posada en funcionament, a partir de la setmana que ve, del Centre de Català Virtual, una nova iniciativa per a garantir que tota aquella persona que ho desitgi pugui preparar-se un nivell de català o perfeccionar el que ja té.

En una nota de premsa, la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat ha explicat aquest divendres que la pròxima convocatòria d'exàmens de català està prevista per a gener. Les inscripcions s'obriran el 2 de novembre.

El Centre de Català Virtual és un espai on es trobaran tots els recursos sobre l'aprenentatge de la llengua catalana. Oferirà enllaços i plataformes per a poder estudiar en línia i amb un equip d'assessors que donaran resposta a tots els dubtes i consultes i revisaran les expressions escrites dels alumnes.

A més, per a practicar la part oral, també s'oferirà l'oportunitat de participar en sessions de conversa virtuals que s'aniran organitzant per a cada nivell. Els recursos estaran distribuïts per nivells, des de l'A1 fins al nivell de Llenguatge Administratiu.

Amb aquest centre virtual, l'IEB completa la seva oferta de cursos, que enguany ha comptat amb una forta demanda. Actualment, s'estan duent a terme 58 cursos de català de tots els nivells (A1, A2, B1, B2, C1, C2 i LA), amb un total de 2.184 alumnes inscrits. Durant aquest curs, a causa de la situació de pandèmia, tots els cursos que ofereix el *IEB són en línia.

La inscripció en el Centre de Català Virtual serà gratuïta durant l'estat d'alarma, declarat pel Govern el 25 d'octubre. Tota la informació es pot consultar en la web iebllengua.caib.es.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 3 anys

Bona iniciativa!
Enhorabona!

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente