algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

Armengol lamenta els fets i descarta dimitir

La presidenta del Govern Francina Armengol, ha lamentat la imatge que s'ha pogut traslladar després de les publicacions de la seva estada en un bar en la matinada del 7 d'octubre i ha assegurat que no és el que ha succeït en realitat.

En declaracions a IB3 Radio Menorca, la presidenta ha explicat que, com es va detallar aquest dijous en el comunicat de Presidència, va convocar un sopar de treball per a debatre diferents qüestions.«Després ens aturam en un establiment per a seguir amb la conversa i prendre una consumició, i d'aquí varem partir a casa al voltant de l'una», ha dit.

La dirigent de les Balears ha assegurat també que lamenta el que ha passat després i que es qüestionin les mesures necessàries per a fer front a l'evolució de la pandèmia a les Balears.«Lament que es posi en dubte la labor de gent que està treballant per a tombar aquesta malaltia».

Finalment, la presidenta ha descartat dimitir: «Estic fent la meva feina com sempre».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pepeta, fa mes de 3 anys

El millor que podem fer és no creure res del que denuncia el PP.
Tot ho manipulen i ho falsegen.

No els feim el joc!!!!

Valoració:0menosmas
Per Jaume, fa mes de 3 anys

El canal 4 és de dretes però entrevista gent del govern d'Armengol. IB3 també és de dretes perquè la gent que hi surt no posa en dubte el sistema econòmic capitalista i perquè és una televisió que promociona la figura del rei d'Espanya, o sigui, la monarquia.

Valoració:0menosmas
Per Contestant a Cucut, fa mes de 3 anys

El Canal 4 és un canal de dretes i gonella del que no te pots fiar. Hi ha des de *qualque pirreuma que no té ni el Batxiller, fent veure que son periodistes, fins a senyores majors que diuen que de nines, a l'època f4anquistan estudiave la Història de Mallorca Si son capaços de fer públic això, també poden fer públiques altres incerteses.
A jo els que son periodistes de veritat i no els queda altre remai que, per poder viure, fer feina a aquest mitja tan cutre, me fan un poc de pena, de veritat.

Valoració:-2menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 3 anys

El que és realment preocupant i escandalós és la baixesa moral del PP i del que ha fet la gravació i l'ha passada al partit.
I si els fets passaren a principis de mes, com així s'ho han guardat per amollar ho precisament ara?
La veritat és que la falta que ha comès la senyora Armengol, queda amagada devall de la perfidia del PP.
Si el monologuista sense gràcia se pensa que amb aquestes covardies de beata vella, sera president d'aquesta comunitat, va ben errat de projectes.

Valoració:0menosmas
Per Pobleret, fa mes de 3 anys

Ja sé que lamentar es correcte...però " em sap greu" sona tan bé!

Valoració:5menosmas
Per Cucut, fa mes de 3 anys

A veure la Fina Santiago com ens explica allò que li ha passat amb els 44 romanesos als que els donava 1.000 E. cada més i tot era fals. I de la nostra butxaca!
Ahir, Joan Monse la va citar a Canal 4 perquè ens ho expliqués, i no va voler-hi anar.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente