algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Interceptades 4 barques i 57 migrants detenguts a Mallorca, Formentera i Cabrera

Quatre barques han estat localitzades aquest dilluns a les Balears i 57 persones han estat detengudes, segons ha informat la Delegació del Govern espanyol a les Balears.

A l'àrea de Cabrera s'han detectat tres barques amb un total de 41 ocupants a bord. Sobre les 04.00 hores, la Guàrdia Civil ha localitzat una barca al sud-est de Cabrera amb 15 persones.

Una hora més tard han estat localitzades dues barques a Cabrera amb 14 i 12 migrants a bord. Havien estat detectades pel radar del Sistema Integrat de Vigilància Exterior (SIVE). Els 41 ocupants de les tres barques han estat traslladats al port de Palma.

D'altra banda, a Formentera, la Guàrdia Civil ha localitzat de matinada quatre migrants a la zona de sa Mola, però no ha localitzat cap barca.

Finalment, la Guàrdia Civil ha interceptat aquesta nit 12 migrants ocupants d'una barca a la zona d'es Caló des Moro, a Santanyí. Aquestes barques se sumen a les vuit que varen arribar aquest diumenge a les costes de les Balears, amb 73 migrants a bord.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 3 anys

Si no volem que venguin, que la marina vigili i faci tornar les pateres a les aigües territorials de la seva procedencia. Sería una solució disuasoria. Si no podem guardar las nostres aigües territorials, no sé quin sentit te tenir una flota de guerra. Si no volem inmigrants ilegals hi ha que guardar les fronteres, també les maritimes.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente