muy nuboso
  • Màx: 11.83°
  • Mín: 7.77°
11°

Arriben 5 barques amb 57 persones migrants a les Balears

Un total de 38 persones migrants han arribat aquest dilluns a Mallorca i la Guàrdia Civil els ha detengut. La meitat han estat localitzats en una embarcació prop de Cabrera de matinada i després han trobat una segona embarcació en la costa de la Colònia de Sant Jordi.

Segons ha informat la Delegació del Govern espanyol a les Balears, a través del Servei Integral de Vigilància Exterior (SIVE) s'ha localitzat una primera embarcació a l'oest de Cabrera de matinada. El Servei Marítim de la Guàrdia Civil ha interceptat la barca amb 13 ocupants. D'altra banda, han localitzat, ja a terra, una altra embarcació a la Colònia de Sant Jordi a la zona de la platja dels Estanys.

Al migdia s'ha localitzat una tercera embarcació a Formentera amb quatre persones més que també han estat detengudes per la Guàrdia Civil i un altre grup de set persones que també havia arribat per la Colònia de Sant Jordi. Segons ha informat la Delegació del Govern espanyol, de les quatre persones detenguts a Formentera, un és menor d'edat. L'embarcació en la qual suposadament haurien arribat a l'Illa ha tocat terra en la zona de Es Migjorn i sa Mola.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Teresa, fa mes de 3 anys

Així PSOE i MES subvencionaran tot el que necessiti aquesta gent i no ajudaran als ciutadans de les nostres Illes. Au al.lotets seguiu tudant els nostres diners.

Valoració:0menosmas
Per pep bestard, fa mes de 3 anys

pensaba que les fronteres eran tencadas?

Valoració:0menosmas
Per Ja, fa mes de 3 anys

Mirau, ja tenim es barco pes nostro Emigrante. Feu-li arribar.

Valoració:2menosmas
Per Increïble, fa mes de 3 anys

Se´ls ha pres la temperatura? i el test?
Estan en quarentena?

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente