algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

Es convoquen ajudes per a actuacions de foment de l’ús de la llengua catalana

La Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca, a través Direcció General de Política Lingüística, ha convocat ajuts destinats a actuacions per fomentar l’ús de la llengua catalana. L’import total és de 225.000 euros i se’n poden beneficiar ajuntaments i entitats sense ànim de lucre.

Les activitats que poden beneficiar-se de l’ajuda han d’haver-se dut a terme entre l’1 de novembre del 2019 i el 31 d’octubre del 2020. S’hi encabeixen projectes de voluntariat lingüístic, activitats formatives, de lleure, de promoció de la integració lingüística i de sensibilització. El termini per presentar les sol·licituds és fins al dia 10 de juliol.

La directora general de Política Lingüística, Beatriu Defior, ha comentat que aquestes ajudes són molt importants per a la normalització de la llengua catalana, ja que permeten «donar suport a altres agents implicats en el procés de normalització lingüística (societat civil i ajuntaments), que fan feina des de la base».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Va be saber-ho, fa mes de 3 anys

Bones, Sebastia: el meu comentari anava dirigit a aquest "malpany" que creu que ens fa falta per tenir una bona vida. El sentit era que es compri una moto i se'n vagi a prendre molt pel tub d'escape. Pero com que de la confusio nomes surt confusio (diven que l' unica feina del dimoni al mon es confondre la gent) i donat que l'indicador son els resultats i res mes, i aquest de resultats segur que curtet, curtet, pens que es una tonteria perdre un minut mes de temps amb aquest insustancial. Un saludo.

Valoració:2menosmas
Per sebastià, fa mes de 3 anys

@ Toni .- Tens tota la raó. I mira que m'he fet el propòsit de no contestar bretolades, mentides, falsetats, muntatges de fake news, insults que el deixen retratat a ell doncs, recorden a cada comentari, que és ell mateix, per més que ho vulgui disfressar, sobretot el canvi de nom constant que fa aquest personatge, i que ha mentit al menys onze vegades (niks) demostrables, amb les mateixes fixacions, idees i obsessions.
He arribat a la conclusió, de que és una persona amb una frustració personal, segurament deguda a un fracàs, que és incapaç de superar.
Em molesta molt veure que, com en aquest mateix article, en que hi tinc la sospita de que hi escriu amb noms com "va be de saber-ho" , "balmany" , "i tant", a qui ell ha copiat el nom però sense el signe d'admiració (!), i "Emigrante", tergiversa les coses com a "liante" intoxicador que és.
Tampoc no deixa de ser molt curiós que siguent segurament com és, dislèxic, doncs contesta a un tal "esbastià" i jo no en veig cap amb aquest nom i a sobre, em penso que ell mateix l'ha usat, critica als que ell acusa de fer servir noms d'altres I ELL EN TÉ AL MENYS VINT-I-CINC, contant els esporàdics, com els dos primers que he descrit i que va posant negatius i ell mateix en té el rècord amb 105 en un sol nom , i per cert, quan l'atrapes, et diu que el que va malament és el seu ordinador... ES SURREALISTA, està omnibulat.
Torno a fer-me el propòsit de no contestar-li cap més comentari però, què voleu, aquests mentiders compulsius, i caradures, si no fora perque em fan llàstima, em farien i em fan molt de fàstic.
Gràcies Toni, i a tots els que volem participar amb la nostra opinió, i compartir-la, si pot ser, amb persones que ens aportin punts de vista que, encara que siguin diferents, sempre son enriquidors.

Valoració:4menosmas
Per Va be saber-ho, fa mes de 3 anys

@capsigrany o fer-shi aprop: per mi com si te compres un Biscouter i te'n vas a fer voltes. Salutacions.

Valoració:-1menosmas
Per balmany, fa mes de 3 anys

Al tio gilito.-

Yo no hablo de dinero "per se".- Hablo de otras cosas que por lo visto no te has enterado. Y, por supuesto, poner la mano en la butxaca, res de res. Otro emboscado, tacañón. El día que esto sea de pago, incluso con cuota mínima, desaparecéis del mapa como habéis consentido que el diario Baleares en papel, desapareciera por falta de apoyos.

Para ahondar en lo que digo y con el fin de evitar suposiciones y falsas pajas mentales, a partir de ahora funcionaré solamente con un solo seudónimo, al revés de algunos. BALMANY.

Todo lo que venga con él y no salga de mi teclado será pura adulteración De todo lo que diga quien se lo arrogue, no me haré responsable.

Oído al parche, copiones.

Valoració:-5menosmas
Per Tio gilito, fa mes de 3 anys

@i tant: tothom es un pesseter, pero aqui l'unic que parla insistentment de doblers ets tu. De molt malt gust, com a minim. Els que son rics de veritat no parlen mai de diners, perque gaudeixent de mestria damunt ells. Els que no gaudeixen d'aixo son els esclaus dels doblers, els que trien tenir en lloc de ser, i per fer-ne nomes saben mentir, retorçar les lleis, utilitzar els demes en propi benefici, fer-se politics per xupar de la "sopa boba", etc, etc. En altres paraules, corruptes.

Valoració:4menosmas
Per i tant, fa mes de 3 anys

A un tal "esbastiá".-

Nunca he sido emigrante. Ahora tampoco tengo nada que ver con el comentarista que firma como tal. Lo que pienses o digas, me la trae al pairo. Punto final.

Por estos pagos anda un elemento, avaro y rácano de los de verdad, que se presenta con diferentes seudónimos: sebastiá, sebas, tiá, tianet e incluso cucut. Todo para confundir, cosa que de ninguna manera consigue. No lucha por la lengua, sino por su butxaca. Viene aquí porqué es gratis total largar cualquier insulto o disparate. Quiere vivir a cuenta de los demás. Un pesetero de sucio plumaje.

Por curiosidad y por primera vez, he entrado en una cosa que creo que se llama "Ara Balears", o algo parecido. He dado un repaso a todos los seudónimos que aparecen: no había ninguno de los que él utiliza. Naturalmente. Lógico de toda lógica. Hay que pagar. Y eso le produce "mal de ventre", por eso está en contra de que en el Baleares se pague por intervenir.

Con el fin de evitar duplicidades en los seudónimos, otros que copian el tuyo añadiéndole un "clau gancho !", o que te insultan sin venir a cuento (facha, ñordo, españolazo, forasteort etc. etc.), he propuesto que aquí se pague una pequeña cuota cada mes con cargo en banco y clave para poder entrar. El tal Sebas, O Tiá, o lo que sea, lo rechaza de golpe. Lo dicho; un avaro de asco, la butxaca a salvo y la identidad camuflada. Curiosamente él se lo cree.

Vamos a ver si el "Baleares" copia de sus colegas. No es ninguna novedad ni nada que no se pueda hacer. Más higiene.

Por cierto la idea de Joanet, me parece bien. Pero no saldrá adelante. Los políticos están acojonados ante la prensa. Todos recordamos ciertas campañas.

Valoració:-5menosmas
Per Ah, que sí?, fa mes de 3 anys

L´emigrant voldria que subvencionassin encara més els vinguts de fora, com ell. Que tenguessin metge, escola, habitatge de gratis i cobrassin un sou que els permetés no fer feina... cosa de què no gaudim els mallorquins.

Valoració:5menosmas
Per Toni, fa mes de 3 anys

Sebastià, amic, deixe'l anar al betzol aquest.

Valoració:6menosmas
Per Emigra, fa mes de 3 anys

@emigrante: si no hi hagues pardals amb anses com tu, cap falta faria protegir res. Es culpa teva.

Valoració:1menosmas
Per Al que no li agradi, que hi posi flocs, fa mes de 3 anys

Si els forasters i els mallorquins fatxes no renegàssin de la llengua pròpia d'aqui, i volguéssin imposar la llengua forastera castellana com a únic idioma d'aquestes illes, no hi hauria necessitat d'invertir aquests doblers. Malgrat que això comparat amb tot el que se gasta en el Castellà és una misèria.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente