algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.64°
15°

La UIB convoca ajuts per a projectes d'investigació sobre l'impacte social de la Covid-19

El Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, a través de l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS), de la UIB ha convocat ajuts per a secundar i impulsar el treball de recerca d'impacte social d'investigadors de la UIB amb altres administracions públiques, entitats, ONG o organitzacions socials locals o internacionals que treballin en l'àmbit del desenvolupament humà sostenible a escala local i global.

Segons ha explicat la UIB, s'estableixen quatre línies d'actuació prioritàries en relació amb les problemàtiques a escala local i global i les que afecten els col·lectius socials més vulnerables, també a les Balears, adequades a la situació d'emergència generada per la pandèmia de la Covid-19.

Estudis de gènere

D'altra banda, la XXI edició de la Universitat d'Estiu d'Estudis de Gènere, que enguany serà en línia del 7 al 10 de juliol, commemora que fa 25 anys que es va celebrar la IV Conferència Mundial sobre les Dones a Pequín.

Per aquest motiu, ha informat la UIB, es titula 'Allò que és personal és polític: de Pequín als nous reptes del segle XXI'. La formació també aprofita per a celebrar que fa vint anys de la creació de l'Institut Balear de la Dona.

El curs d'enguany es farà totalment en línia i participaran persones expertes de diferents àmbits que ajudaran a analitzar i afrontar els reptes que plantegen les noves realitats, molt positives en alguns aspectes, però realment preocupants en uns altres. El curs està obert a estudiants de grau i màster de diferents disciplines i totes les persones interessades en temes de gènere, igualtat i evolució de la societat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.