nubes dispersas
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

Educació publica els calendaris d'admissió i matrícula d'idiomes, música i dansa del curs 2020-2021

sdr

La Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca mitjançant la Direcció de Planificació, Ordenació i Centres i el seu Servei dels Estudis de Règim Especial ha publicat la modificació dels diferents calendaris per a l'admissió i matriculació dels estudis d'idiomes, els elementals i professionals de música i dansa, i del Programa d'Estudis Integrats (PEI) que combina Música i Dansa amb els cursos de secundària i batxillerat.

Segons han explicat, els nous calendaris dels processos d'admissió i matriculació de les Balears responen a l'actual estat d'alarma i als nous protocols en matèria sanitària establerts per a fer front a la Covid-19.

La Conselleria ha recordat que, per primera vegada, els processos d'inscripció a les diferents proves i la matriculació als diferents estudis es realitzarà de manera telemàtica i a través de la pàgina web de cada centre. Igualment, el lliurament de la documentació que acompanya la inscripció o la matrícula es farà mitjançant els correus electrònics que s'habilitin en cada centre.

Estudis d'idiomes en els EOI

D'altra banda, els alumnes interessats a cursar estudis d'anglès, alemany, francès, italià, xinès, rus, àrab, espanyol i català de tots els nivells (A1 fins a C2) a les Escoles Oficials d'Idiomes de les Balears han de fer una preinscripció telemàtica del 4 al 18 de juny.

També es faran de manera telemàtica la matricula, les sol·licituds, les publicacions de llistes, de resultats i la presentació de possibles reclamacions o a al·legacions incloses en el calendari. Una vegada realitzada la preinscripció d'aquests estudis, han indicat, les principals dates a tenir en compte són les següents:

- 22 de juny: sorteig de lletra per a determinar l'ordre d'admissió

- 1 de juliol: publicació llestes provisionals

- Del 2 al 6 de juliol: reclamacions

- 13 de juliol: publicació llestes definitives i en llista d'espera

Música i dansa

Per part seva, els alumnes que vulguin cursar estudis artístics elementals i professionals de música i dansa en els centres sostinguts amb fons públics tenen fins al pròxim 30 de juny per a realitzar la inscripció telemàtica a través de la pàgina web de cada centre.

Les principals dates del calendari del procés d'admissió i matriculació als estudis elementals i professionals de música i dansa per al curs 2020-21 són les següents:

- Del 8 al 30 de juny: Inscripció telemàtica a les proves d'accés als estudis elementals i professionals de música i dansa (a través de la pàgina web de cada centre); reserva de plaça per als alumnes oficials; sol·licituds de reingrés i trasllats d'expedients.

- 2 de juliol: Publicació provisional de les llistes d'aspirants admesos a les diferents proves d'accés.

- 6 de juliol: Publicació definitiva de les llistes d'aspirants admesos a les diferents proves d'accés.

Des de la Conselleria han destacat que sempre que les condicions sanitàries així ho permetin, les proves d'accés previstes pel mes de setembre seran presencials.
PROGRAMA D'ESTUDIS INTEGRATS

Per part seva, el Programa d'Estudis Integrats (PEI) és un programa impulsat per la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca, destinat als alumnes que estudien simultàniament els estudis professionals de música o dansa i ESO o Batxillerat.

En l'actualitat es pot cursar a Mallorca, en l'IES Joan Maria Thomàs; a Eivissa, en l'IES Sa Colomina i a Menorca, en l'IES Josep Maria Quadrado i en l'IES Pasqual Calbó.

Les dates més destacades del calendari de matriculació són les següents:

- De l'1 al 12 de juny: sol·licituds de participació en el Programa, via telemàtica, per a alumnes que ja formen part del PEI.

- Del 8 al 17 de juny: sol·licituds de participació en el Programa, via telemàtica, dels nous alumnes.

- 19 de juny: Publicació provisional de les llistes de sol·licitants

- 24 de juny: Publicació definitiva de les llistes d'aspirants admesos

Segons han assenyalat, els interessats poden consultar el nou calendari del procés d'admissió i matriculació dels alumnes per aquests estudis per al curs 2020-2021 en el web de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per emigrante, fa mes de 3 anys

Pá que quiero máj idiomaj zi io ia tengo er mio uniberzal ?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente