nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

El Consell obre Raixa des d'aquest dilluns

JAUME GUAL

El departament de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell de Mallorca obrirà al públic la finca de Raixa, a Bunyola, coincidint amb l'entrada en vigor de la fase 3 a les Illes Balears a partir del 8 de juny. El parc natural de la Dragonera, obert des de el passat primer de juny, també pot rebre visites particulars. «Raixa i la Dragonera són dos llocs emblemàtics a Mallorca que podrem gaudir amb les mesures de seguretat necessàries», ha assegurat la vicepresidenta segona i consellera insular, Aurora Ribot.

En el cas de Raixa, s'han adoptat totes les mesures de seguretat establertes pels protocols sanitaris decretats a l'estat d'alarma derivat de la Covid-19. Així, a més de l'obligatorietat per als visitants de dur mascareta, la finca pública comptarà amb gels hidroalcohòlics per a les visites, que hauran de rentar-se les mans abans de començar el seu recorregut. A recepció s'hi han instal·lat igualment mampares de separació.

Els horaris seran de dimarts a dissabte de 10 a 15 h. Cada grup de visitants serà d'un màxim de 20 persones que començaran el circuit de la finca cada 30 minuts, amb un temps màxima de visita d'1 hora i 30 minuts. Serà necessari demanar cita prèvia al correu electrònic visitesraixa@conselldemallorca.net o al telèfon 971 237636.

El parc natural de la Dragonera, obert des del passat primer de juny com la resta d’espais naturals protegits, permet l’accés de visitants a tota l’extensió de l’illa, encara que el centre d’interpretació, el museu i els banys romanen tancats. Només podran visitar Dragonera particulars que podran fer els itineraris previstos. Les embarcacions turístiques no podran, de moment, arribar al parc natural. També aquí serà necessari respectar les distàncies de seguretat i dur mascareta en espais d’ús general.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.