cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

Les Balears no han registrat cap defunció ni cap nou contagi les darreres hores

Les Balears no han registrat cap defunció ni cap nou contagi de la COVID-19 en les darreres hores, per la qual cosa els casos positius es mantenen a les Illes en 222. La Conselleria de Salut ha informat que a les Balears hi ha 222 casos positius actius de SARS-CoV-2, segons les dades que el Servei balear d'Epidemiologia de la Direcció General de Salut Pública i Participació ha transmès al Ministeri de Sanitat, és a dir, els mateixos que aquest dilluns.

D'altra banda, 1.605 persones s'han curat, quatre més que ahir. Són dades les dades dels quals disposa el Servei balear d'Epidemiologia referents a la situació actual en la comunitat i que posteriorment poden ser modificats, en funció dels criteris establerts pel Ministeri de Sanitat per a seguir l'evolució de la pandèmia. Així mateix, el Servei d'Epidemiologia no ha notificat cap nova defunció, i el total acumulat continua sent, per tant, de 223 morts.

Després dels quatre casos del dilluns, per tant, l'acumulat aquest dimarts és de 2.050 positius notificats en la comunitat amb prova PCR (1.795 a Mallorca, 92 a Menorca, 157 a Eivissa i sis a Formentera). D'altra banda, conforme a les dades facilitades pel Servei de Salut, en total s'han realitzat 96.370 proves en els laboratoris públics de Balears (75.167 PCR i 21.203 proves d'anticossos). En relació a la situació assistencial als hospitals, segons les dades del Servei de Salut, la situació aquest dimarts és la següent: a Mallorca hi ha 99 persones hospitalitzades, de les quals 20 es troben en unitats de vigilància intensiva.

Altres 38 persones reben atenció per part de les unitats d'atenció al coronavirus (UVAC), a pesar que no totes són casos positius confirmats amb prova PCR. A Menorca, hi ha cinc persones hospitalitzades (dues en UCI) i cap persona en seguiment per part de les UVAC. A Eivissa són 16 les persones hospitalitzades (quatre en UCI). Altres dues persones reben atenció de les UVAC a Eivissa i una a Formentera.

Des que es va iniciar l'epidèmia, s'han detectat 355 casos positius entre els professionals que treballen en els centres sanitaris, el 17,4 per cent dels 2.050 casos que s'han detectat en total a les Illes fins al moment. De tots aquests casos, en l'actualitat hi ha 51 professionals sanitaris que són positius actius, xifra que representa el 0,3 per cent dels 16.000 professionals que treballen en la sanitat balear. Un total de 100 estan en vigilància activa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.