algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

[VÍDEO] Un grup de policies entra a un pis de Palma sense permís ni ordre judicial i l'amo els fa fora

Aquest dijous s'han fet públics una sèrie de vídeos en els quals es veu com un grup de policies, alguns d'uniforme i altres de paisà, han entrat en un pis i les persones que hi són els comminen a sortir, a la qual cosa s'hi neguen en reiterades ocasions, mentre un dels joves que hi ha al pis els hi demana si tenen permís o una ordre judicial.

Els policies insisteixen en demanar la documentació als joves i aquests els insisteixen en que abandonin immediatament el pis al qual han accedit sense permís.

No es coneix amb exactitud el dia en què varen succeir els fets, però entre els agents n'hi ha que duen màscara i n'hi ha que no en duen.

Els joves del pis els demanen més d'una vintena de vegades que abandonin el seu domicili fins que els policies reculen fins al llindar de la porta, en aquests moments un dels joves intenta tancar la porta i un dels agents li ho impedeix mentre insisteix a un altre dels joves, el que està enregistrant els fets, que li mostri la documentació i li diu que si s'hi nega serà detengut, a la qual cosa el jove respon que no el poden detenir ni per no mostrar el seu carnet ni per usar el mòbil dins un pis particular.

Els policies mantenen una actitud i un to poc respectuós amb els ciutadans als quals han violat el seu domicili, els intenten intimidar perquè s'identifiquin i deixin de gravar amb el mòbil.

Cal recordar que malgrat la declaració d'estat d'alarma, la Policia continua necessitant ordre judicial o autorització de qui allí resideixi, per a entrar i per romandre en un domicili particular.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 3 anys

Jo hi clic i no hi puc entrar

Valoració:-1menosmas
Per Sekte, fa mes de 3 anys

Que podem fer la ciutadania per parar aixo, esta passant a moltes cases. No es pot presentar una denuncia colectiva o algo aixi?

Valoració:10menosmas
Per sebastià, fa mes de 3 anys

El que hauriem de fer la resta de ciutadans, és prendre exemple i sapiguent que la "justicia" espanyola està trucada i caurà sempre del mateix cantó, amb un govern balear segrestat per el central, cal estar ben amatents amb el que pugui passar a aquests nois del pis, en defensa ben valenta i admirable, dels seus drets.

Valoració:11menosmas
Per Aplicació de la llei, fa mes de 3 anys

1. El particular que, sense habitar-hi, entri en un domicili aliè o s'hi mantingui contra la voluntat del seu habitant, ha de ser castigat amb la pena de presó de sis mesos a dos anys.
2. Si el fet s'executa amb violència o intimidació la pena és de presó d'un a quatre anys i multa de sis a dotze mesos.

Article 204
L'autoritat o el funcionari públic que, llevat dels casos permesos per la llei i sense que hi hagi causa legal per delicte, cometi qualsevol dels fets descrits en els dos articles anteriors, ha de ser castigat amb la pena que s'hi preveu respectivament, en la meitat superior, i inhabilitació absoluta de sis a dotze anys.

Valoració:24menosmas
Per Goriet, fa mes de 3 anys

Pobres joves!
Quan els agafin fora del pis està fet d'ells...

Valoració:8menosmas
Per tot previsibilitat, fa mes de 3 anys

Per webs, sense autorització, sense mascaretes, amb xuleria de qui té padrins.
Com passa a Turquia amb l´Erdogan !

Valoració:20menosmas
Per Toni F, fa mes de 3 anys

I el govern Balear, seguirà amb el seu mutisme acostumat quan algun agent policial s'excedeix amb els ciutadans d'aquesta comunitat? Em temo que sí, és igual les proves aportades o la gravetat dels fets, mai hi ha cap actuació per part de les institucions locals per a defensar als seus ciutadans. "No ens representen!" Idò, no és només un eslògan, és el crit dels ciutadans davant uns polítics que ens donen l'esquena quan ja tenen el nostre vot. La delegació del Gobierno de España també hauria d'intervenir, encara que tractant-se d'Aina Calvo em temo que tancarà l'orella ben fort, com la seva coral amiga Francina Armengol, que no sap o no contesta. Un déjà vu constant que ens preocupa a molts, però gens ni mica als qui haurien d'intervenir-hi d'ofici, inervenir-hi, sobretot, perquè és la seva obligació fer acomplir la llei i ells la incompleixen reiteradament amb el seu silenci covart.

Valoració:19menosmas
Per Qié volen aquesta gent?, fa mes de 3 anys

O sigui, que aprofiten l 'estat d'alarma per ficar se dins les cases dels mallorquins, sense que hi hagi una ordre expressa on se detallin els motius pels que s'han de dur a terme les detencipns.
Estam ben arreglats!

Valoració:18menosmas
Per tot previsibilitat, fa mes de 3 anys

Com sempre, amb sa prepotència i xuleria grapades en son adn. Quin fàstic més fastigós !

Valoració:17menosmas
Per Fendestas, fa mes de 3 anys

Enhorabona a aquest mallorquí, coneixedor dels seus drets, que ha estat capaç de defensar-los.
Drets en tenen aquell que s'atreveixen a defensar-los.

Valoració:34menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente