algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.93°
19°

Pengen banderes feixistes a un carrer de sa Pobla

El veí del primer pis del número 23 del carrer Marina de sa Pobla ha penjat dues banderes feixistes enmig del carrer. Una bandera és l'espanyola amb l'escut de l'àguila franquista i l'altra és la bandera de Falange vermella i negra amb el 'yugo y flechas'.

Diversos veïns de sa Pobla han denunciat l'exhibició de la simbologia feixista i les fotografies han corregut per les xarxes socials, i la policia municipal ha hagut d'acudir al lloc dels fets.

Cal recordar que el Parlament de les Illes Balears va aprovar, el març de 2018, la Llei de memòria i reconeixement democràtics per preveu sancions de fins a 150.000 euros per l'exhibició de símbols que enalteixin el franquisme.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per random, fa mes de 3 anys

Els feixistes estan tarats, d´origen. Tant que s´escuden darrere la contuitució franquista del 78, haurien de ser ilegals per llei.

Valoració:0menosmas
Per covid-lèxic, fa mes de 3 anys

Fer de balconazi no era això, no?! Sembla que ha confós es terme o ha adaptat s'afició de 'balconazi' a sa seva manera

Valoració:0menosmas
Per No tenen vergonya, fa mes de 3 anys

Primo de Rivera no va ser cap víctima de la Guerra Civil, perque no hi va haver cap guerra civil si no un cop d'estat duit a la màxima brutalitat, del que ell va ser víctima de la seva pròpia rebelió i sedició i de la traició dels seus propis companys, que no feren res per salvar lo.
I si la Falange i totes aquestes mandangues estan legalitzades, cosa que ni hi haurien d'estar per tenir una ideologia perillosa i antidemocràtica, no els dóna cap dret d'envahir la via pública, i molt menys sense demanar permís ni pagar cap tasa d'ocupació.
Empegallits haurieu d'estar de defensar aquestes idees tan negres, però encara més de venir aquí a vomitar les.

Valoració:6menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo, fa mes de 3 anys

Calvo: "Primo de Rivera és una víctima de la Guerra Civil"
https://www.elperiodico.com/es/politica/20191028/vicepresidenta-calvo-dice-primo-rivera-victima-guerra-civil-7704981
A més, Falange es va presentar a les eleccions el 2019, a Sa Pobla.
https://falange.es/candidaturas-falangistas-consulta-donde-podras-votarnos
Personalment, no m'agrada Falange i és una situació ben trista, però es veu que el PSOE, beneficiat pel dictador Miguel Primo de Rivera, pare del fundador de Falange, conviu perfectament amb aquest moviment. Jo deman si l'esquerra que tenim, no ja la dreta, no és falangista. En qualque moment hem de reconèixer que el resultat de segles de nacionalsocialisme imperialista, per ventura 2100 anys, d'ençà que s'establí l'Imperi Romà, és impossible de fer net en un parell d'anys. Una idea seria semblar-se més a l'anarquisme i no cercar noves fórmules nacionalistes, que l'únic que fan és alimentar la competició. Tornar a la vida senzilla. Al "bonagentisme".

Valoració:1menosmas
Per Pobleret, fa mes de 3 anys

Les "estelades" almanco no ha assesinat a ningú i no han deixat a milers de persones enterrades anonimament a les cunetes. Bossot, més que bossot

Valoració:14menosmas
Per El lado oscuro, fa mes de 3 anys

Me dan más asco las estelada.

Valoració:-25menosmas
Per Això sera un culebrot, fa mes de 3 anys

El que s'ha de fer és denunciar ho a l'ajuntament i a la Guàrdia Civil. I llavors seurer se a menjar pipes i crispetes veient com actuen.

Valoració:8menosmas
Per barrufet, fa mes de 3 anys

-De ser per conmemorar el bombardeix de Gernica per la legión Condor que precisament es va produir tal día com ahí o avui i que va produir un futimé de morts.- (Feixistes fills de pu….), eso.

Valoració:5menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 3 anys

La Guaria inCivil no sap a on és Sa Pobla.

Valoració:13menosmas
Per I tant!, fa mes de 3 anys

Així com estan penjats aquests pendóns de la vergonya, si l' Ajuntament volgués, els podria multar i obligar a retirar les, perque no estan penjats a un balcó si no que son damunt una via püblica i fa molt mal efecte i bastant d'oi.

Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente