algo de nubes
  • Màx: 11.92°
  • Mín: 7.77°
11°

[VÍDEO] Tanquen l'UCI 2 de l'Hospital Mateu Orfila de Maó a ritme de Beyoncé

Aquest dissabte l'Hospital Mateu Orfila de Maó, a Menorca, han pogut tancar l'UCI 2, l'ampliació de la unitat de cures intensives que s'havia muntat per poder tractar els malalts de coronavirus que els arribaven.

Ara han pres la decisió de tancar l'UCI 2 perquè ja no els arriben tants malalts, s'ha anat buidant i amb els llits normals d'UCI ja en tenen suficient.

'Adéu, UCI 2'

El personal sanitari que se n'ocupa ha decidit celebrar el tancament d'una manera molt festiva: han improvisat una coreografia amb la cançó Single ladies', de Beyoncé, ho han enregistrat i ho han penjat a les xarxes socials.

Mesura provisional

De moment, es tracta d'un tancament provisional, i que si hi torna haver un repunt de contagis, l'UCI 2 s'haurà de reobrir.

En aquest hospital han dedicat l'UCI 1, amb 7 llits, i aquesta UCI 2 provisional, amb 12, als malalts de coronavirus.

No han arribat a tenir mai tots els llits ocupats. Els pacients que no tenen coronavirus, els tracten en una tercera UCI.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maria, fa mes de 4 anys

Totes aquestes pallassades -amb un missatge foraster, per cert-, no acaben devaluant la tasca d'aquesta gent? A què ve tanta escena exhibicionista? Cada cosa al seu lloc. Si volen dedicar-se a les varietats, que ho facin, però que no confonguin el lloc. A més, ni tan sols fan gràcia.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente