cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.15°

Cancel·len el programa Vacances en Pau 2020

Després d’una profunda reflexió i anàlisis de la situació que està vivint el món deguda a la COVID-19, la Comissió Nacional del Front Polisario, la Delegació Nacional Sahrauí per Espanya i la Coordinadora Estatal d’Associacions Solidàries amb el Sàhara (CEAS-SAHARA) han pres la decisió de cancel·lar el programa Vacances en Pau 2020.

Tot el moviment solidari amb el Sàhara inclosa l’AAPSIB, associació de les Illes, asseguren que continuaran fent feina per a visibilitzar la causa sahrauí aportant ajuda a tots els infants i a tot un poble que des de fa 45 anys viu confinat al desert amb l’esperança que prest es pugui tornar a la normalitat. A més desitgen que a l’estiu de 2021 es pugui reprendre el programa Vacances en Pau 2021 i «els nostres petits ambaixadors i ambaixadores puguin tornar a reunir-se amb les seves famílies d’acollida».

«La situació actual és una oportunitat que prengui la decisió de suspendre el programa Vacances en pau per al veran del 2020, però per molt dolorosa que pot resultar, el nostre juici, és la millor opció per la qual cosa podem decantar-nos en circumstàncies excepcionals que atravessa el món», informa la Comissió en un altre comunicat.

A més, puntualitza que el Front Polisario cerca «un programa alternatiu que satisfaci les diverses necessitats educatives, culturals, esportives i recreatives» dels nens saharauis per a aquest estiu. Alhora, també han volgut mostrar la seva solidaritat amb tots els pobles del món en la seva lluita contra la pandèmia.

«Agraïm moltíssim a les famílies acollidores, a les Institucions de les Illes i a tantíssimes entitats i empreses, la seva solidaritat durant aquests anys i a tots els amics i amigues de la causa el seu suport. Gràcies a tots i totes el programa Vacances en Pau s’ha pogut realitzar durant quasi 33 anys i esperam poder tornar a fer difusió prest amb el lema "ACULL UN SOMRIURE, ACULL UN INFANT SAHRAUI". Estam segurs que el poble sahrauí pot contar amb tots vosaltres», han expressat des de l'AAPSIB mitjançant un comunicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.